precizbanner

epervasa15

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. május 22. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Sárgaborsóleves

Bakonyi csirke tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Pirított grízkockaleves

Lecsós szelet tarhonyával

"B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

A tegnapi nap folyamás is sok dolga akadt a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi szolgálat munkatársainak, alább csak néhány, a térségünkben történt esetet említünk meg. 

Berettyóújfaluban egy étterem konyhájában az olaj égett valamint egy elszívó berendezés, Nádudvaron húsz hektáron a száraz gaz lángolt.  Debrecenben, a Böszörményi úton egy hétméteres lámpa burkolatát leszakította a szél és egy vezeték lógott le a levegőből. A debreceni tűzoltók kézi erővel eltávolították a vezetéket.

Húsz hektáros területen a száraz gaz lángolt tegnap délután Nádudvaron, a Mártírok utcában. A hajdúszoboszlói, a debreceni, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet. Az oltást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. 

Meglazult egy paladarab egy épület tetején a debreceni Bajcsy-Zsilinszky utcában, a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység gépezetes tolólétra segítségével a veszélyhelyzetet megszüntette.

Egy családi ház teraszán meggyulladt a tűzifa Hajdúszoboszlón, a Kossuth utcában. A város hivatásos tűzoltói porral oltó készülékkel a tüzet eloltották.

Nem tudta a lakása ajtaját kinyitni egy ember Debrecenben, a Gyöngyösi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lakás ajtaját kéziszerszámok segítésével kinyitották, majd a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

Nádas égett peremégéssel Földesen, a Dankó Pista utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Egy kéményben a lerakódott korom izzott a debreceni Erdész utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a kéményt átvizsgálták, majd eltávolították az izzó részeket. Az épület fűthető maradt.

Este Hajdúszovát közelében keletkezett tűz, fél hektáron égett a gaz és a nádas. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Szóljon hozzá!