artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Péntek reggel Berettyóújfalu külterületén egy autókat szállító tréler és egy nyerges vontató ütközött össze. A tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a sérültet. Szombaton egy kutya alatt szakadt be a jég a Vekeri tónál. Vasárnap fát kellett kivágniuk a tűzoltóknak a Bem téren.

Péntek reggel Berettyóújfalu külterületén, a 42-es számú főúton egy autókat szállító tréler és egy nyerges vontató ütközött össze. A tréler vezetője beszorult a járműbe. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével a sérültet kiszabadították. A mentőszolgálat őt kórházba szállította. A műszaki beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Debrecenben, a Jerikó utcában egy idős ember rosszul lett otthonában és nem tudta a mentőszolgálatot beengedni. A debreceni egység az ajtót egy ajtó-feszítő eszközzel kinyitotta, majd a sérültet a mentőknek átadta.

Egy személygépkocsi lángolt pénteken a debreceni Nagy Lajos király téren. A lángokat a debreceni hivatásos tűzoltók eloltották. Az eset során nem sérült meg senki, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Egy idős ember rosszul lett lakásában Berettyóújfaluban, a Bessenyei lakótelepen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével az erkélyen át bejutottak a lakásba és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Késő délután egy nagytestű kutya a jeges Vekeri tóra futott. Az állat súlya alatt a jég beszakadt és így a partól harminc méterre a vízbe esett. A debreceni hivatásos tűzoltók létra segítségével bejutottak a kutyához és kimentették a vízből.

Debrecenben, a Bem téren egy hat méteres fa veszélyesen megdőlt és a gyalogos valamint a közúti forgalmat veszélyeztette. Vasárnap a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

katved02

You have no rights to post comments