artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - ismeretlen tettes ellen -, folyamatban lévő büntető ügyben kéri a lakosság segítségét.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen elkövető 2013. május 15-én 12 óra 30 perc körüli időben ment be Debrecen belvárosában található egyik pénzintézetébe, majd az ott dolgozókat – elmondásuk szerint – fegyverrel fenyegette meg és készpénzt követelt tőlük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alkalmazottak a pénztárban lévő pénzt a fenyegetés hatására átadták, amellyel az ismeretlen férfi a helyszínről elmenekült.

A rablást elkövető férfi 25-30 év körüli, 175-180 cm magas, 70-80 kg, normál testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét farmernadrágot, sötétszürke alapon, vajszínű vagy krémszínű csíkos, kapucnis pulóvert, fekete cipőt, baseball sapkát viselt.

Az eddig beszerzett adatok és ipari kamera felvételek alapján valószínűsíthető, hogy a mellékelt felvételen látható férfi, információval rendelkezik a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ezért a lakosság segítségét kéri, hogy aki a fotó alapján a férfit felismeri, vagy a bűncselekmény elkövetéséről érdemi információval rendelkezik, az jelentkezzen az éjjel-nappal hívható (52) 457-040-es telefonszámon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

You have no rights to post comments