artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Keresi a rendőrség azt a férfi, aki hétfőn megölt egy másik férfit Szolnok belvárosában, majd elmenekült a helyszínről. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azonosították a Szolnokon, 2013. május 27-én délelőtt történt emberölés elkövetőjét.

Pásztorné Kovács Ágnes elmondta: a Terrorelhárítási Központ, valamint kommandósok bevonásával jelenleg is több tucat rendőr keresi a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 év körüli, 160 centiméter magas, köpcös testalkatú, göndör, lenőtt hajú, borostás arcú férfit.

A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető a sértett Hunyadi utcai otthonában megölte a házigazdát, a feleségének sikerült elmenekülnie.

A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfi robogóval távozott a helyszínről. A szóvivő a lakosság segítségét kérte előkerítésében, ám figyelmeztetett, senki ne próbálja meg feltartóztatni, mert feltehetően lőfegyver van nála.

 

 

 

 

 

 

 

 

MTI fotó: Mészáros János

Az MTI helyszíni információk alapján úgy tudja: a bűncselekmény áldozata egy helyi vállalkozó, aki üzleti ügyben hétfő délelőtt 9 órára várta ismerősét. Meg is érkezett, de megpróbálta leütni a tulajdonos feleségét. Az asszony kiugrott az ablakon, és átszaladt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közeli épületébe, ahonnan a biztonsági őr értesítette a rendőrséget.

Az MTI szemtanúktól arról értesült, hogy a hatóságok gyorsan azonosították a tettest, aki korábban polgárőr volt. A férfi Fácán utcai ingatlanának környéket lezárták, és a helyiek szerint el is fogták őt.

Az elfogás tényét ugyanakkor Pásztorné Kovács Ágnes a sajtótájékoztatón cáfolta. Jelezte azonban, hogy időközben azonosították a keresett férfit, és a 49 éves szolnoki Tintér István után kutatnak. A gyilkosság körülményeit és okát jelenleg is vizsgálják - tette hozzá.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki a 49 éves Tintér István ellen. A szolnoki férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. május 27-én 9 óra után megjelent egy Szolnok, Hunyadi úton található családi házban, ahol feltehetően lőfegyverrel megölte az otthon tartózkodó 52 éves férfit. A bűncselekményt követően a helyszínről egy robogóval elmenekült.

Az elkövető fegyverrel rendelkezhet, ezért fokozott óvatosságra hívjuk fel a figyelmet!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Tintér István jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-20/434-0438 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

 

 

Gyilkosság (?) a Hunyadi utcában – A fenti hírhez kapcsolódó, -n olvasható cikkből egy részlet:

Az ember gyanútlanul álldogál az adóhivatal szolnoki épületének előcsarnokában.

9.15

Egy véres fejű asszony, középkorú lehet, rohan be az előcsarnokba. Zihál, halott fehér az arca és összefüggéstelenül beszél, félig kiabál.

-..Üldöznek..egy férfi…azonnal hívják a rendőrséget…fegyver van nála….kérem….hívják a rendőröket!

A biztonsági őrök értetlenkednek.

- Nyugodjon meg asszonyom. Mi történt?

A folytatás olvasható!

You have no rights to post comments