artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Csontleves

Zöldséggel sült tarja héjas cikk borgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Elfogták a berettyóújfalui rendőrök azt a három verekedő férfit, akik 2013. március 17-én a hajnali órákban Berettyóújfaluban egy söröző előtt – szóváltást követően – bántalmaztak egy 32 éves férfit, majd elmenekültek a helyszínről. A sértettet a mentők könnyű sérülésekkel szállították a kórházba. 

 
A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre indultak és megkezdték a tanúkutatást, valamint az adatgyűjtést az ismeretlen elkövetők azonosítása és felkutatása érdekében. Ennek eredményeként a berettyóújfalui és püspökladányi rendőrök közösen elfogták a két földesi és egy biharnagybajomi elkövetőt, akiket 2013. március 18-án, a Püspökladányi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki. 
 
S. Ádám Gyula 20 éves, K. Gergely 28 éves és K. Roland 30 éves gyanúsítottak ellen – szabadlábon hagyásuk mellett –, csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság folytatja le.
 
Polgárőrök segítettek a rabló elfogásában 
 
A váncsodi polgárőröknek 2013. március 18-án a délutáni órákban arról tett bejelentést egy helyi lakos (nő), hogy 47 éves fiát – a településen 2013. március 14-én éjszaka – egy férfi bántalmazta, majd a nála lévő mobiltelefont és egyéb értékeit eltulajdonította. A sértett az elkövetőt látásból ismerte, azonban a történtekről nem tett bejelentést a rendőrségen, csupán később a hozzátartozóinak mondta el az eseményt.  
 
A rendőrök végül a polgárőrök segítségével fogták el - a bejelentést követően - a 19 éves helyi elkövetőt, akit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra állítottak elő. A kapitányságon a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására. 
 
Gy. Dávid ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.
 
Bolti tolvaj 
 
Szeszesitalt, élelmiszert és illatszereket lopott 2013. március 18-án délelőtt Berettyóújfalu egyik üzletében az a 20 éves hencidai férfi, akit tetten értek az üzlet biztonsági őrei és erről értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök a tolvajt elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették. Ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatódik az eljárás.    
 
 

You have no rights to post comments