artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ma reggel 8.00 óra körül a 4-es számú főút 183 km-szelvényénél (Püspökladány és Kaba között) 5 baleset is történt, melynek okán az utat a helyszínelést végző rendőrök teljes szélességében lezárták. A teljes útzár 10.55 órakor feloldásra került, a forgalom előtt az útszakaszt a rendőrség megnyitotta. 

Az 5 baleset részletei:
 
Először egy Debrecen felől Budapest irányába közlekedő járműszerelvény hátsó részébe ütközött bele egy Opel típusú személygépkocsi. A balesetben részes járművek félrehúzódtak, hogy betétlappal zárják az eseményt. 
 
Idő közben a Debrecen felől Budapest irányába közlekedő VW Passat vezetője a sűrű ködből eredő kis látótávolság miatt későn vette észre az úttest jobb szélén álló járműszerelvényt, a jeges úton, hiába fékezett, nem tudott megállni és beleütközött a járműszerelvény hátsó részébe, melynek során a személygépkocsi 41 éves vezetője könnyű sérülést szenvedett.
 
A fenti útszakaszon Budapest felől Debrecen irányába közlekedő Skoda vezetője a balesetek helyszínén forgalmi okokból álló gépjárművek között kívánt elhaladni, melynek során a csúszós, jeges úton az árokba csúszott.
 
A balesetek közelében egy kamion is megcsúszott a jeges útszakaszon és az árokba csúszott.
 
A baleset okán feltorlódott járműsorban további egy anyagi káros baleset történt. A részesek egymás között betétlappal zárták az eseményt, majd továbbhaladtak.
 
Felhívjuk a fenti útszakaszon közlekedők figyelmét, hogy az út csúszik, jeges, így fokozattan figyeljenek arra, hogy a szokásosnál nagyobb követési távolságot tartsanak. Kérjük a közúti közlekedésben résztvevőket, hogy a közlekedési szabályokat a balesetek elkerülése érdekében fokozottan tartsák be!
 

You have no rights to post comments