artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Hamis, pánikkeltő információ terjed a közösségi oldalakon, melyre a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság az alábbi közleménnyel reagált:

"Az elmúlt napokban különböző bejegyzések jelentek meg a közösségi oldalon arról, hogy a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság illetékességi területén található több településen egy gyanús, fekete színű járművet láttak, amivel feltehetően bűncselekmény elkövetésére készülnek. A járműről fotó készült, amit a közösségi médiában többen megosztottak. A bejegyzést a jármű tulajdonosa is látta, aki erről a rendőrségen bejelentést tett. Az is kiderült, hogy meghatározott céllal közlekedett az adott településeken, bűncselekmény elkövetésével nem hozható összefüggésbe.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság továbbra is mindent megtesz az illetékességi területén található települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megóvása, a bűncselekmények és szabálysértések megelőzése érdekében.

Kérjük a lakosságot, hogy amennyiben bűncselekményt, szabálysértést tapasztalnak, értesítsék a rendőrséget, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon.

Egyben felhívjuk a figyelmet, a közösségi médiafelületek felelősségteljes használatára."

You have no rights to post comments