artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

További részletek:

A kamarai internetes portál családi gazdaságok reformjával kapcsolatos átfogó, tájékoztató oldala (www.nak.hu/csg) számos lényeges információt tartalmaz, melyek a megújuló gazdasági környezetben való pontos tájékozódást segítik elő. A www.nak.hu/csg oldalon található interaktív ikonsorból elérhetőek a különböző gazdálkodói formák szerinti „kisokosok”, bemutató videók, továbbá őstermelői adózási kalkulátor, az új szabályozást bemutató kiadvány, egy gyakori kérdések aloldal és egy blokk a téma aktuális híreivel.

Rögtön a főoldali kiválasztási ábra alatt található a reform összefoglaló tájékoztató videója (https://youtu.be/lb46JvQ71Z0), az alatta lévő kilencoldalas, letölthető általános kisokos rávilágít a reform előzményeire és bemutatja a változásokat. Az weboldal eleme a minden aloldal alján megjelenő Hírek blokk, ahol könnyedén elérhetőek az aktuális információk. A híreken kívül minden aloldal szélén megtalálható az Őstermelői adózási kalkulátor (https://www.nak.hu/ostermeloi-adozas-kalkulator), mellyel mindössze négy adat megadásával megbecsülhető a várható adókötelezettség. Ha az érdeklődő elakadna a kalkulátor használatában, egy letölthető használati útmutató is segítségére van. A kalkulátor alatt lehetőség van letölteni (https://www.nak.hu/kiadvanyok/kiadvanyok/3553-csaladi-gazdasagok-reformja-tajekoztato-kiadvany-a-csaladi-gazdasagokrol-szolo-torvenyrol) a családi gazdaságok reformjáról szóló összefoglaló kiadványt, ami teljes körű tájékoztatást ad a 2021. január 1-jétől hatályba lépő törvényről. Szintén a portál jobb oldalán található a „Gyakran ismételt kérdések” fül, ami az általánosan felmerülő kérdésekre ad választ.

Az őstermelők aloldalon (https://www.nak.hu/csg/ostermelo) található külön az őstermelőkre vonatkozó tájékoztató videó (https://youtu.be/R5WHnDDbhiw), alatta pedig letölthető az őstermelői kisokos.

Az őstermelők családi gazdasága (ŐCSG) (https://www.nak.hu/csg/ocsg) aloldalon az érintetteknek szóló tájékoztató videó látható (https://youtu.be/MBwt8DPOONY), valamint egy hozzá tartozó, letölthető kisokos.

A családi mezőgazdasági társaságok (CSMT) aloldalon (https://www.nak.hu/csg/csmt) egy az új formát bemutató összefoglaló videó található (https://youtu.be/ukrb2_GTjNI), illetve egy kapcsolódó kisokos.

Mindemellett a NAK ügyfélszolgálata minden kérdésben áll az érdeklődők rendelkezésére, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

(NAK/Pécsek I.)

You have no rights to post comments