artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Parola Közhasznú Egyesület idén is megrendezi jótékonysági karácsonyi koncertjét december 21-én, melyen fellépnek a fiatalok által közkedvelt Headstock, BetterThanEver és Eternal Bork zenekarok. A Morotvai utcai lakástűz károsultjait segíti meg ebben az évben az egyesület támogatójegyekkel, melyet az egyesület tagjainál lehet beszerezni, illetve a koncert tombolabevételével.

Lassan vége az évnek, sőt 2019-ben ez az utolsó számadásunk. Ahogy majd kiderül a következő sorokból, novemberben sem tétlenkedtünk, de ezt lehet nem is nekünk kell megítélni. Jó látni, ahogy a nyárvégi ötletekből megvalósulnak programjaink, ráadásul számos új arcot vélünk felfedezni ezeken az eseményeken, melyek olyan energiákkal töltik fel tagjainkat, ami miatt érdemesnek érezzük rászánni a szabadidőnket. Fejben már a következő esztendőt tervezzük, de ne szaladjunk ennyire előre!

  • November első napján a már hagyománnyá váló Halloween bulinkkal indítottuk a novembert. A beöltözés most sem volt kötelező, de akik vették a fáradtságot saját jelmez készítésére, azok lenyűgözték a társaságot.

kep2

  • November 9-én jelen voltunk a berettyóújfalui közösségi faültetésen. Mindig örömmel csatlakozunk hasonló kezdeményezésekhez és ezúton is köszönjük a szervezőknek, hogy rátették a várost az országos megmozdulás térképére.
  • November 14-én nyílt meg Kocsis Csaba születésnapi tárlata, ahol mi is felköszöntöttük a 60 éves művészt. Csaba valószínűleg többet tud a helyi szubkulturális kezdeményezésekről, mint mi, ráadásul számosnak részese is lehetett, így egyértelműen ott volt a helyünk.

kep3

  • November 27-én a Dávid-testvéreké volt a főszerep, hiszen ők tartottak élménybeszámolót kéthetes japán kalandjukról. A tokiói karate-vb mellett, a helyi szokásokról, a japán kultúráról, a felkészülésről tudhatott meg többet a kíváncsi közönség, akik az előadás végén számos kérdéssel bombázták Andrást és Mátét.  
  • November 30-án csokigyűjtő klubestet tartottunk a pinceklubban. Tettük ezt azért, hogy olyan családokhoz is jutassunk el Mikulás-csomagot, ahová nem feltétlen kerülhet minőségi édesség a gyerkőcök cipőjébe, hiába voltak egész évben jók. Az eddigi éveket felülmúló finomság gyűlt össze, melyeket december 6-án szállítottunk ki, de erről majd a következő havi beszámolóban írunk.

kep4

Köszönjük a végigolvasást, köszönjük a megjelenést!

Izgalmas lesz a december, tartsatok velünk!

#együttelőre

PKE

You have no rights to post comments