artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ismét megható ünnepi eseményen vehettünk részt 2018. október 5-én, ugyanis a Fényes-ház lakóját, Papp Józsefné Erzsike nénit 95. születésnapján köszöntötte a város vezetése, hozzátartozója, az intézmény lakói és dolgozói. KÉPGALÉRIA

Fekete Ferencné, mentálhigiénés munkatárs köszöntötte a születésnapi ünnepségen megjelenteket: Muraközi Istvánt, Berettyóújfalu város polgármesterét, Dr. Körtvélyesi Viktor jegyző urat, valamint Törökné Kovács Judit anyakönyvvezetőt.  Külön köszöntötte az Eszterlánc Tagóvoda nagycsoportosait és óvodapedagógusait, Erzsike néni menyét az otthon lakóit és dolgozóit.

Muraközi István polgármester úr köszöntő beszédében mondta el jókívánságait az ünnepeltnek, majd Dr. Körtvélyesi Viktor jegyző a szépkorúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen emlékplakettet nyújtott át Erzsike néninek.

Karalyos Krisztina ügyvezető asszony köszöntése után az Eszterlánc Tagóvoda nagycsoportosainak műsorát láthattuk.

95. születésnapot ünnepeltünk 0295. születésnapot ünnepeltünk 07

Fekete Ferencné Dsida Jenő: A tegnapokkal fogy az élet című versének részletével folytatta a jubileumi ünnepséget:

 „A tegnapokkal fogy az élet,

A holnapokkal egyre nő,

S szemedben mégis mindörökké

A mának arca tűn elő.

Ezért ha illan ez az év is,

S a múltba szállva szétomolt,

Lelkedben ott a kincs örökre,

Amely valaha benne volt.”

95. születésnapot ünnepeltünk 2095. születésnapot ünnepeltünk 15

Köszöntőjében így szólt az ünnepelthez: "Ünnep az ünnepek között a mai, amikor Erzsike nénit szerető menye és az intézményünk lakói és dolgozói körében köszönthetem 95. születésnapja alkalmából. Unokái és azok szerető családja is gondolatban együtt ünnepelnek a kedves nagymamával. Ez az ünnep most csak neki szól. Neki, aki 1923. október 06-án  született Taksonyban. Minden kornak megvan a maga szépsége, így az idős kornak is, amely meghozza a bölcsességet.

Erzsike néni saját korát megtagadhatja, hiszen még kiváló a szellemi frissessége, fizikai aktivitása. 2018 augusztusában költözött be az intézménybe. Barátságos, kedves, halk szavú, aki szereti a jó társaságot, szívesen beszélget a lakókkal, a mindennapi foglalkozások aktív résztvevője."

95. születésnapot ünnepeltünk 1695. születésnapot ünnepeltünk 17

Sokat jelent Erzsike néni életében a mai nap. Emlékeket, gondolatokat idéz, amelyek elválaszthatatlanok az életétől. Az évek múlásával talán megkoptak az emlékek, de olykor akaratlanul is visszatérnek, végigpereg gondolataiban egész élete. Kívánom, hogy még ilyen jó fizikai erőnlétben, szellemi aktivitásban élje a hátralévő éveit, és a 100. születésnapján ismét köszönthessük!

Az ünnepség az otthon lakóinak köszöntő műsorával ért véget.

You have no rights to post comments