artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ma kilenc éve annak, hogy 2014. február 15-én, felfoghatatlanul tragikus körülmények között szenvedett halálos balesetet a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház két kiváló ideggyógyásza: Dr. Béres Rita és Dr. Kovács Márton. Most rájuk emlékezünk.

Dr. Muraközi Zoltán főigazgató tragédia utáni megrendült sorait idézzük:

"A halál mindig tragikus. Az értelmetlen, elkerülhető halál pedig mindig felfoghatatlan. Február 15-én ilyen felfoghatatlanul tragikus körülmények között szenvedett halálos balesetet a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház két ideggyógyász orvosa. A legnagyobb fájdalom és a legnagyobb veszteség a családoké. A Kórház minden dolgozója nevében mély és őszinte részvétünket fejezzük ki a hátramaradottaknak.

Kórházi közösségünk számára is hatalmas veszteség mindkét munkatársunk elvesztése. Mindketten az Ideggyógyászat osztály oszlopos tagjai voltak, egyikőjük az osztály legrégebben, 23 éve itt dolgozó orvosaként, másikuk a legifjabbjaként örvendett köztiszteletnek, szeretetnek, mind közelebbi és távolabbi munkatársaik, mind betegeik körében.
Munkatársaink, barátaink felfoghatatlan tragédiájában egy momentum nyújthat talán számunkra némi vigaszt: a rettenet oly hirtelen csapott le rájuk, hogy a két ártatlan áldozatnak talán nem volt ideje felfogni, és megijedni a közeledő, elkerülhetetlen végtől, hanem tudattalanul, szenvedés nélkül jutottak át oda, ahova valamikor mindannyian követni fogjuk Őket. Hisszük, hogy mindketten már ott vannak, ahova – mindenki saját hite szerint – csak a legjobbak kerülhetnek, hiszen aki ilyen kiváló orvos, jó és szeretetreméltó ember volt, mint Ők ketten, azok csak ott lehetnek.
Ártatlan áldozatuk pótolhatatlan űrt hagyott családjuk életében, és a kórház közösségében is. Tisztelt és szeretett munkatársainkat a Gróf Tisza István Kórház saját halottjainak tekinti."

ritamarci2.2

"Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,

Hiába szállnak árnyak, álmok, évek."

/Juhász Gyula/

You have no rights to post comments