artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Példakép Alapítvány idén is keresi az Év Példakép vállalkozóját. A 3 millió forintos fődíjjal és 1 millió forintos közönségdíjjal záruló pályázatra a gazdaság minden szektorából jelentkezhetnek a 40 év alatti fiatal vállalkozók. A pályázatra augusztus 31-éig lehet jelentkezni.

 

A tavalyi országos sikerre való tekintettel a Példakép Alapítvány 2014-ben is elindította a Példakép Pályázatot. Olyan 40 év alatti fiatal vállalkozók jelentkezését várják, akik vállalkozásukkal, életútjukkal, sikertörténetükkel pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

A pályázat ingyenes és nyitott, a jelentkezési határidő 2014. augusztus 31. A jelentkezők közül 20 tagú, neves gazdasági szakemberekből és ismert vállalkozókból álló szakmai zsűri választja ki azt az 50 Példaképet, akiket egy exkluzív kiadványban az egész ország megismerhet.

Az Év Példaképe elismerést és az ezzel járó 3 millió forintos fődíjat a zsűri ítéli oda, az 1 millió forintos közönségdíjat pedig az országos közönségszavazáson legtöbb szavazatot elnyert vállalkozó viheti haza. Az Év Példaképe Díjat és közönségdíjat a januárban megrendezésre kerülő gálaesten adják át, továbbá a Példaképek 2014 című kiadványt is ekkor mutatják be a szervezők.

Az alapítvány programjainak fő támogatója a UPC Business, a Magyar Nemzeti Bank, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., az Eximbank és a Microsoft, kiemelt médiapartnere a Forbes, a Világgazdaság és a Blog.hu.

A Példakép Alapítványról és az Év Példaképe Díjról bővebben a oldalon tájékozódhatnak.

Dr. Letoha Tamásról, az Év Példaképe Díj 2013-as nyerteséről itt olvashatnak:


Példakép Alapítvány a Fiatalokért, a Vállalkozókért, a Jövőnkért

A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy vállalkozói példaképeket állítson, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Célunk kettős: legyünk büszkék tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, másrészt szeretnénk, hogy a fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályákat lássanak maguk előtt.

Minden ország a saját tehetségeire, a saját kiválóságaira, kiváltképpen pedig sikeres vállalkozóira tudja alapozni jövőjét. Jelenleg azonban Magyarországon alacsony a fiatalok vállalkozói hajlandósága és a fiatal vállalkozók száma. Ahhoz, hogy ez a tendencia megváltozzon, szükség van a társadalomban – és különösen a fiatalokban – élő vállalkozói kép megváltoztatására, a vállalkozói attitűd átformálására, és a vállalkozói szellem kibontakoztatására.

Azért dolgozunk, hogy a fiatal vállalkozók sikereit az egész ország megismerje, és ezeket a sikereket látva egyre több  fiatal érezzen magában motivációt arra, hogy saját vállakozásba fogjon és Magyarországon találja meg a boldogulását. Szükségesnek tartjuk, hogy az önfoglalkoztatás valódi alternatívaként jelenjen meg a fiatalok körében, a vállalkozói kultúra pedig pozitív irányba változzon.

You have no rights to post comments