artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Csontleves

Zöldséggel sült tarja héjas cikk borgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotó: BST

“Milyen a sikeres nő az általánosan elfogadott vélemény szerint? Mindaz jellemző rá, ami egy nő álma, vágya lehet: jól néz ki, sikeres, boldog anya, feleség és munkahelyén vezető pozíciót tölt be. Nos, nekem erről más a véleményem: Volt nekem egy nagymamám.

 

Egy gyárban, Kolozsváron volt könyvelő. Messze nem volt olyan fontos "pozíciója" mint az itt jelenlévő sikeres hölgyeknek. És én, az unokája, mégis úgy gondolom, hogy sikeres volt. Miért? Mert szükség volt rá, mert a munkahelyén, a családban, a barátai között megbecsült, szeretett ember volt. Mert örömöt adott, és kapott. Mert céljai voltak és megvalósította azokat.”- fogalmazott Hegedüs Csilla, az RMDSZ Nőszervezetének EP képviselőjelöltje, a Marosvásárhelyen tartott Sikeres Nők Iskolája esemény megnyitóján.

Hegedüs Csilla elmondta, a teremben ülő nők is sikeresek, hiszen valamit tenni akarnak a közösségért, amelyben élnek, jobbá akarják tenni a világot maguk körül, tanulni akarnak azoktól, akik a színpadon vannak és bemutatkoznak. “Ezekre a nőkre szükség van, ezek a nők célokat tűztek maguk elé, és megvalósították őket, ezek a nők tudnak örülni és tudnak örömöt szerezni. Az az ember, aki megtalálja és megállja a helyét, a társadalomban, a családban, a munkahelyén, az a sikeres nő.” – zárta mondandóját az RMDSZ Nőszervezetének EP képviselőjelöltje.

Az RMDSZ Nőszervezete által elindított Sikeres Nők Iskolája címet viselő országos konferencia-sorozat második állomására szombaton, április 12-én, Marosvásárhelyen került sor. Az eseményen Borbély Melinda, rádiós szakember, Csatlós Orsolya, PR menedzser, Gogolák Margit és Simon Ildikó vállalkozók, illetve Kovács Zsuzsa, pedagógus, Kozma Mónika vállalkozó és az RMDSZ Maros megyei Nőszervezetének EP képviselőjelöltje, valamint Mártha Orsolya, orvos, egyetemi tanár, és Simon Judit a HIFA Egyesület elnöke tartottak előadást.

You have no rights to post comments