artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A következő napokban, illetve a karácsonyi ünnepek alatt a legfrissebb meteorológiai előrejelzések alapján nem várható nagyobb havazás vagy rendkívüli téli időjárási helyzet.

Ugyanakkor ónos esőre és szitálásra, hószállingózásra, zúzmaraképződésre, deresedésre és páralecsapódásra is számíthatnak a közlekedők, illetve többször is ködös idő várható. Tehát a havazástól eltekintve időszakosan, akár nagyon rövid idő alatt is télies útviszonyok alakulhatnak ki, mivel a következő egy hétben is fagypont körüli hőmérséklet várható.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az ünnepek alatt is, mint ahogy a téli időszak minden napján, 0-24 órás szolgálatot lát el, vagyis 93 üzemmérnökségünk dolgozói továbbra is 12 órás váltott műszakokban végzik majd a szükséges síkosságmentesítési munkákat. Szakembereink folyamatosan figyelik az időjárás előrejelzéseket, illetve több mint 300 útmeteorológiai állomásunk adatait, útellenőreink is járják majd a 31 ezer kilométeres országos közúthálózatot, így ha szükséges, az egyes útszakaszokon az úthálózati szerepük alapján elvégezzük a síkosságmentesítési vagy hóeltakarítási munkálatokat.

A magasabb üzemeltetési szolgáltatásba tartozó utakon preventív jelleggel is beavatkozunk, hogy megakadályozzuk a síkosság kialakulását.

Arra kérjük a közlekedőket, hogy a következő napokban a várhatóan nagyobb ünnepi forgalom miatt fokozott óvatossággal vezessenek, mindig az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek és tartsák be a követési távolságot!

A folyamatos munkavégzésünk ellenére időszakosan kialakulhatnak síkosabb útszakaszok, főleg a magasabban fekvő területeken, erdősávoknál, árnyékos helyeken, felüljárókon, hidakon, ezért kérjük, hogy ezeken a területeken még óvatosabban közlekedjenek!

Ha nagyobb távolságra indulnának el az ünnepek alatt, kérjük tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról társaságunk megyei vagy autópálya diszpécsereinél, illetve Útinform szolgálatunk munkatársainál! Hivatalos és oldalainkon, illetve a weboldalunkon minden elérhetőségünk megtalálható.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

You have no rights to post comments