artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Csontleves

Zöldséggel sült tarja héjas cikk borgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Megérkezett megyénkbe is az igazi tél. Az utóbbi órákban leesett hó, illetőleg az ország valamint a megye több helyén jelenleg is tartó havazás következtében jelentősen romlottak az út- és látási viszonyok.

Kérjük a gyalogosokat, hogy az úttestre való lelépés előtt legyenek körültekintőbbek, hiszen a havas, jeges felületű úttesten a járműveknek sokkal hosszabb fékútra van szükségük a biztonságos megálláshoz.

Akik eddig kerékpárral vettek részt a közlekedésben hagyják otthon járművűket, egyéb módon induljanak el úticéljuk felé, hiszen ilyenkor még a négykerekű járművűek is gyakran megcsúsznak, instabillá válnak.

A gépjárművezetők csökkentsék sebességüket. Cseréljék ki a rossz ablaktörlő lapátokat, gyakran tisztítsák meg a fény- és irányjelző berendezéseket a hótól, jégtől. Akik eddig még nem tették meg, szereljenek gépjárművükre téli gumit, ami a jobb tapadást, ezzel a biztonságosabb megállást segíti elő. Akik hosszabb útra indulnak, tegyenek be a jármű csomagtartójába hóláncot, valamint lapátot.

Nagyobb odafigyeléssel, előzékenyebb, udvariasabb, egymást segítő közlekedéssel előzzük meg a baleseteket!

Ne feledjék! Valahol mindenkit hazavárnak!

Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési  
Bizottság

You have no rights to post comments