artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

Immár hatodik alkalommal került megrendezésre az igazságszolgáltatásból nyugdíjba ment dolgozók találkozója 2013. október 4-én délután a Berettyóújfalui Járásbíróságon.

 

 

 

Az ügyészségen, bíróságon, közjegyzőnél munkát végzők mellett ügyvédek is megjelentek a jó hangulatú összejövetelen. Az új nyugdíjasok köszöntése után a 2007-ben elhunyt bírósági nyugdíjas, Nagy Imréné - vagy ahogy mindenki ismeri - Mara születésének 85. évfordulójára emlékeztek a résztvevők.

Egy irodalmi mű előadása és a városi zeneiskola növendékeinek műsora után bőséges vendéglátás várta az egybegyűlteket, majd önfeledt éneklés és tánc következett. Minden jelenlévő egyetértett abban, hogy a tavalyi találkozót ismét sikerült felülmúlni jó hangulatban, meghitt beszélgetésekben.

A rendezvényt jelenlétével megtisztelte a Debreceni Törvényszék, a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség és a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség vezetése is. A korábbi évekhez hasonlóan az ügyészségi szakszervezet és egyesület, valamint a Törvényszék anyagi támogatást is nyújtott.

You have no rights to post comments