artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotó: Kis Dóra Kinga

Kellemes nyári idő, finom ételek, színes programok és színvonalas színpadi produkciók várták Berettyóújfaluban a majálisozókat.

 

 

Az évek óta sok látogatót vonzó MájusFAkanál főzőverseny mellett- ahol ismét a Specialisták diadalmaskodtak- idén nagy népszerűségnek örvendett a városnéző kisvonat, amely minden második órában indult és a Szász tanyára szállította utasait, ahol a kellemes séta mellett állatsimogatásra is lehetőség volt, sőt, üdítővel és sós süteménnyel is megvendégelték az odalátogatókat. Hatalmas érdeklődés övezte -nem csak a gyermekek körében- a katasztrófavédelmi bemutatót, de sokan kíváncsiak voltak a délutáni színpadi táncos-zenés produkciókra is.

Az esti fellépők sorát a Melír zenekar kezdte, majd a tinédzserek nagy kedvence, a Children of  Distance koncertje következett. A jó hangulatot fokozta Poór Péter vidám retro műsora, majd az est fénypontja, Tóth Vera és zenekara állt a színpadra, hogy élőkoncertjükkel örvendeztessék meg a berettyóújfalui közönséget. Mi úgy éreztük a méltán várt siker elmaradt, mivel a hallgatóság nagy része nem volt vevő Vera -jórészt külföldi dalokat felvonultató- improvizatív előadására. Sokkal inkább értékelték (volna) az énekesnő jól ismert slágereit és a Cserháti Zsuzsa feldolgozásait, de sajnos ezekből csak 1-2 került a  több mint egy órás műsorba.  

Mindezek ellenére talán nem túlzó, ha azt mondjuk, az utóbbi évek leglátogatottabb majálisa volt az idei. 

You have no rights to post comments