artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk a berettyóújfalui lakosokat, hogy 2024. július 1-től változik a zöldhulladék gyűjtőzsák cseréjének és igénylésének a szabályzata:

  • Megszűnik a Városháza portáján történő zsákigénylés!
  • A zöldhulladék gyűjtőponton az összes leadott zöldhulladékos zsákért cserébe adunk üres zsákot és plusz 3 darabot, ha szükség van rá!
  • A zöldhulladék gyűjtőponton 3 darab üres zsákot igényelhet bármely berettyóújfalui lakos, akinek nincs a birtokában gyűjtőzsák!

Szerencsésnek mondhatja magát a város, hiszen az ingyenes zöldhulladék gyűjtőpont egyre növekvő népszerűségnek örvend, és így hétről-hétre kevesebb zöldhulladék kerül a közterületekre!

A mostani zsákigényléssel kapcsolatos szabályváltoztatások is azt a célt szolgálják, hogy ez a szolgáltatás a berettyóújfalui lakosság számára legyen elérhető és sokáig fenntartható! A zöldhulladék gyűjtőzsákok kizárólagos célja, hogy abban a gyűjtőpontra ki lehessen hozni a zöldhulladékot így a gyűjtőponton történő igénylés biztosítja, hogy csak azok a lakosok jussanak hozzá a zsákokhoz, akik azt rendeltetésének megfelelően szeretnék használni!

A gyűjtőpont használati rendje más tekintetben változatlan maradt és továbbra is ingyenes!

You have no rights to post comments