artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

65. életévüket betöltött személyek részére 10 alkalmas fürdőbelépő árának megfelelő összegű támogatás. 16 éven aluli gyermeket nevelő családok részére gyermekenként 10.000 forint értékű fürdőbelépő támogatás.

65. életévüket betöltött személyek részére 10 alkalmas fürdőbelépő árának megfelelő összegű támogatás

  • A támogatást személyesen kell kérelmezni a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Irodáján (telefon: 54/505-450). Az igénylésnél szükség van a kérelmező Berettyó Kártyájára, illetve személyes okmányaira.
  • A támogatás összege a kérelmező nevére kiállított Berettyó Kártyára kerül utalásra.
  • A 10 alkalmas támogatás évenként újra igényelhető, és az igénylés évében, december 31-ig használható fel.
  • A támogatás felhasználásakor a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdőbe történő belépésnél szükség van a támogatásban részesült (belépni kívánó) lakosunk Berettyó Kártyájára és a lakcímkártyájára.
  • A támogatás felhasználható a strandfürdőbe vagy a fedett termálfürdőbe történő belépésre.

Amennyiben a strandfürdőt és a fedett termálfürdőt egy napon szeretné a támogatásban részesült igénybe venni abban az esetben 2 darab alkalom kerül levonásra a Berettyó Kártyáról.

Nem vehető igénybe a támogatás: szauna belépőre, vendéglátó egységekben való fogyasztásra és gyógyászati kezelésre.

16 éven aluli gyermeket nevelő családok részére gyermekenként 10.000 forint értékű fürdőbelépő támogatás

  • A támogatást személyesen kell kérelmezni a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Irodáján (telefon: 54/505-450). A 3 éven felüli és 16 éven aluli gyermekekre a gyermekenként 10.000 Ft összegű támogatást a gyermekkel egy háztartásban élő egyik szülő kérelmezheti. Az igénylésnél szükség van a kérelmező Berettyó Kártyájára, illetve személyes okmányaira.
  • A támogatás összege a kérelmező nevére kiállított Berettyó Kártyára kerül utalásra.
  • A támogatás felhasználásakor a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdőbe történő belépésnél szükség van a támogatásban részesült Berettyó Kártyájára, lakcímkártyájára és a belépő gyermekek lakcímkártyájára.
  • A támogatás minden évben újra igényelhető, és az igénylés évében, a szabadtéri strandfürdő nyitvatartási ideje alatt használható fel. A Berettyó Kártyára utalt támogatásból kizárólag a gyermekek számára vásárolható fürdőbelépő.
  • A támogatás a szabadtéri medencék (strandfürdő) használatára illetve a nyári úszásoktatás úszójegyére – a benti tanmedencében történő úszásoktatásra - használható fel.

Nem vehető igénybe a támogatás: szauna belépőre, vendéglátó egységekben való fogyasztásra és fedett termálfürdőbe történő belépésre.

You have no rights to post comments