artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Berettyóújfalu Város Önkormányzata egy jelentős, a lakosság mindennapjait érintő programot indít Lakossági LED-csere Program címen a CYEB jóvoltából. Ennek részleteiről Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere és Bónácz János alpolgármester tartott sajtótájékoztatót 2023. február 14-én.

ledcsere program01A tájékoztatón megtudtuk, városunk lakói 2023. február 16. és 2023. március 15. között csatlakozhatnak a programhoz, ehhez csupán két feltételnek kell megfelelni:

- a saját nevén van a villanyszámla

- berettyóújfalui lakcímkártyával rendelkezik

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

A ledcsere.hu oldalon a .Jelentkezés"-menüpontra kattintva néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

Fontos!

Végső átvételi helyszínként Berettyóújfalut kell megjelölni!

- Az adatok ellenőrzését követően néhány héten belül elektronikus levélben tájékoztatjuk majd a lakosságot az átvétel pontos idejéről és helyszínéről, amely várhatóan júniusban fog megtörténni - emelte ki Muraközi István. Egy átlagos magyar háztartás kb. 20 db izzót használ, ami a teljes villanyköltség egyharmadát teszi ki. 

 


Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját
és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!


 

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint aki hagyományos izzóval világit.

ledcsere program03

Bónácz János alpolgármester a sajtótájékoztatón elmondta, a CYEB jóvoltából kétféle típusú LED fényforrás cseréjére van lehetőség. Az egyik a klasszikus E27-es foglalatú, a másik pedig az E14-es foglalatú (gyertya) izzó. Azon lakosoknak, akiknek nehézségbe ütközik a regisztráció, illetve a villanyszámla elektronikus feltöltése, azoknak segítséget nyújtanak a BKK munkatársai

 

a Nadányi Zoltán Művelődési Házban, a Berettyókártya Pont irodában

2023. február 16. és 2023. március 15. között

munkanapokon 8-16 óráig.

A programhoz való csatlakozáshoz személyi igazolvány, lakcímkártya és egy villanyszámla szükséges!

 


Mazács Ferenc, a Berettyóújfalui Polgárőr Egyesület elnöke felajánlotta, akinek problémába ütközik a Művelődési Házba történő eljutás, azok oda-vissza utaztatásában díjmentesen segítenek, ehhez hívják munkanapokon a 

06 30 906 1872-as

telefonszámot.


 - Az így regisztrált igénylőknek postai levélben küldünk pontos információt az átvétel helyéről és idejéről - mondta az alpolgármester. Bízunk abban, hogy sokan igénybe fogják venni ezt a lehetőséget és ezáltal jelentősen csökkenthető a lakosság villanyszámlája valamint kevesebb hulladékot termelünk.

ledizzo01ledizzo02


 A CYEB-ről:

Közel egy évtizede indult útjára a CYEB Csoport első vállalata, azzal a vízióval, hogy a komplex energetikai megoldások piacán meghatározó szereplővé váljon. A CYEB Csoport ma már hat európai országban és a délszláv térség valamennyi országában jelen van leányvállalataival, illetve mérnöki szolgáltatásaival.
A CYEB dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalatként olyan komplex költségcsökkentő megoldásokat nyújt partnereinek, amelyekkel az általuk felhasznált energia mennyiségét és árát mérsékelni tudják.

Cégünk neve, a CYEB mozaikszó híven tükrözi küldetésünket: „Cut Your Energy Bill”, azaz „Csökkentse energiaszámláját!”.

Megoldás-orientált mérnöki szemlélet
A CYEB által nyújtott komplex szolgáltatás ma egyedülálló a piacon. A mérnöki kompetencia, az energiakereskedelemben felhalmozott tapasztalat, a folyamatos nyitottság az üzemeltetett rendszerek hatékonyságának növelésére és a partneri szemlélet a CYEB-et egyedüli piaci szereplővé emelte. Megoldásainkban mindig ügyfeleink hosszú távú céljait és folyamatos tájékoztatás mellett működésük megkönnyítését tartjuk szem előtt. Az általunk javasolt energetikai megoldások és beruházások eredményét minden esetben mérésekkel igazoljuk.

Komplex energetikai megoldások
A CYEB az energetikai problémákat komplex módon, mérnöki szemlélettel elemzi. Több éves tapasztalatunk alapján azt valljuk, hogy energetikáról csakis komplexen, minden tényező figyelembevételével érdemes gondolkodni. Hiszünk abban, hogy amennyiben egy vállalat komolyan gondolja az energetikai rendszerének felülvizsgálatát és költséghatékonnyá tételét, számára hosszú távon a leghatékonyabb megoldás, ha ehhez olyan partnert keres, mely részfeladatok ellátása helyett komplex megoldásokat képes nyújtani. Azoknak a partnereinknek, akik mégis csak egy-egy szakterület energetikai kihívásaira keresnek választ, egyedi igényeiknek megfelelően megtervezzük, kivitelezzük és igény szerint üzemeltetjük a költségcsökkentő projektjeiket.

A CYEB A JÓ ENERGIA - Társadalmi szerepvállalás
A CYEB amellett, hogy a mérnöki megoldások specialistája az energetika területén, egyre jelentősebb erőforrásokkal támogatja a közösségek kezdeményezéseit az oktatás, sport és hagyományőrzés területein.



Szebeni Márton
tulajdonos, ügyvezető igazgató
CYEB Csoport

You have no rights to post comments