artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2022. október 14-15-én immár a 24. Bihari Számadó Napok kerül megrendezésre Berettyóújfaluban. A kétnapos rendezvényt évről évre a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK) főszervezésében rendezik meg, társszervezője a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Győrfi Sándort, a HBKIK Berettyóújfalui Területi Szervezetének új elnökét arról kérdeztük, a világban zajló események hatására miben lesz más az idei esemény mint a korábbiak, milyen jelentőséggel bír, mi a célja egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező szakmai fórumnak.

gyorfi sandor- A vállalkozók, vállalkozások és a lakosság számára igyekszünk teret adni ezzel a rendezvénnyel, hogy jobban megismerhessék egymást, a bihari termékeket, szolgáltatásokat és ezáltal egy szorosabb bizalmi kapcsolat alakulhasson ki eladó és vevő között. A jelenlegi gazdasági helyzetben fontos, hogy a helyi emberek összezárjanak, hatékonyabban képviseljék közös érdekeiket, ezt igyekszik elősegíteni a Bihari Számadó Napok rendezvény is - hangsúlyozta az elnök. Egy ilyen eseményen megjelennek a gazdasági és politikai élet vezetői is, kifejezve támogatásukat ezen törekvésekkel kapcsolatban.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is sok jelentkező van, akik részt kívánnak venni az eseményen. Már nem csak a csarnokban, hanem a külső területeken is találkozhatnak majd kiállítókkal, eladókkal a vásárra látogatók.

Elmondhatjuk, hogy a Bihari Számadó Napok a HBKIK és NAK legjelentősebb rendezvénye és a szervezők arra törekszenek, hogy évről évre egyre nagyobb, egyre változatosabb kínálat várja az érdeklődőket. A Bihari Számadó Napok híre – negyedszázados fennállásának köszönhetően – országhatáron belül és országhatáron túl is igen jelentős. Sok vállalkozó már azelőtt érdeklődik, jelentkezik a rendezvényre, mielőtt még az időpont kitűzésre kerülne. Ezen felül szeretnénk bevonzani olyan számottevő – mezőgazdasággal, vagy iparral foglalkozó – vállalkozásokat is, akik még nem vettek részt a számadó napokon.
A kiállítás és vásár mellett hasznos szakmai előadások és helyben igénybe vehető szolgáltatások (pl. vércukorszint-, vérnyomásmérés, véradás), valamint szórakoztató programok is várják a látogatókat.

Hagyományosan ekkor adjuk át a kiállítás és vásár díjait is (HBKIK – Nyíri István díj, Vásárdíjak, NAK különdíj, Termékdíjak). Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2022. október 14-én (pénteken) 9-16 óráig, 15-én (szombaton) 9-12 óráig Berettyóújfaluban, a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban.

Október 14. péntek

9:30 Koszorúzás

„A berettyóújfalui iparosok és kereskedők hősi halottai 1914 – 1918” emléktábla megkoszorúzása

Helyszín: Berettyóújfalu, Kálvin tér

10:00 Megnyitó

Helyszín: Kabos Endre Városi Sportcsarnok

Győrfi Sándor, a HBKIK Berettyóújfalui Területi Szervezetének elnöke

Miklóssy Ferenc, a HBKIK elnöke

Szólláth Tibor, a NAK Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének elnöke

Halász János országgyűlési képviselő, a Városok, Falvak Szövetsége elnöke

Dr. Vitányi István országgyűlési képviselőú

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke

Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere

Díjak átadása:

Nyíri István-díj, NAK-díj, Vásárdíj, Termékdíj

A díjakat átadja: Miklóssy Ferenc, a HBKIK elnöke

Szólláth Tibor, a NAK Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének elnöke

SZAKMAI ELŐADÁSOK

11:00 A mezőgazdasági támogatások jövője és egyéb aktualitások - előadó: Papp Gergely szakmai főigazgató-helyettes, NAK

11:30 Széchenyi Kártya Program MAX! - előadó: Daróczi Anikó területi irodai munkatárs, HBKIK

PROGRAMOK

10:00 – 17:00 A HBKIK szakképzési standjánál: pályaorientációs tanácsadás, szakmaválasztást segítő VR-eszközök kipróbálása

13:45 – 17:00 Színpadi programok

17:00 Tombolasorsolás

Október 15. (szombat)

PROGRAMOK

9:30 – 11:45 Színpadi programok:

▪ Piruett Táncstúdió

▪ Körömvirág együttes

▪ Simple Blues Band koncert

Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalu Területi Szervezete: véradás

12:00 Tombolasorsolás

A rendezvény zárása

XXIII. Bihari Számadó Napok 51

You have no rights to post comments