artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 30

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló menetén is tájékoztatták az érdeklődőket a Határvadász Ezredbe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a jövőbeni feladatokról. A zenészek 2022. szeptember 3-án Hajdúszoboszlón és Mezőpeterden történelmi indulókat szólaltattak meg a jelenlévők nagy örömére.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói is részt vettek a rendezvénysorozaton, ahol tájékoztatót tartottak a szerződéses határvadász felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak az új szerződéses határvadász jogviszonyról.

Hajdú-Bihar megyében is bármelyik rendőrkapitányságon, vagy határrendészeti kirendeltségen lehet érdeklődni a képzéssel kapcsolatban, ahol munkatársaink személyesen adnak tájékoztatást az új jogviszonyról.

A jelentkezés menetéről, feltételeiről, felvételi eljárásról bővebb tájékoztatás, valamint a jelentkezési egységcsomag az alábbi linken is elérhető:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

You have no rights to post comments