artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 7. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Fehérboros-rozmaringos csirkecomb bulgurral, káposzta salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Lencsefőzelék fokhagymás sült tarjával

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta erdei gyümölcs öntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló menetén is tájékoztatták az érdeklődőket a Határvadász Ezredbe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a jövőbeni feladatokról. A zenészek 2022. szeptember 3-án Hajdúszoboszlón és Mezőpeterden történelmi indulókat szólaltattak meg a jelenlévők nagy örömére.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói is részt vettek a rendezvénysorozaton, ahol tájékoztatót tartottak a szerződéses határvadász felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak az új szerződéses határvadász jogviszonyról.

Hajdú-Bihar megyében is bármelyik rendőrkapitányságon, vagy határrendészeti kirendeltségen lehet érdeklődni a képzéssel kapcsolatban, ahol munkatársaink személyesen adnak tájékoztatást az új jogviszonyról.

A jelentkezés menetéről, feltételeiről, felvételi eljárásról bővebb tájékoztatás, valamint a jelentkezési egységcsomag az alábbi linken is elérhető:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

You have no rights to post comments