artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Újabb 100 számítógép kerül hátrányos helyzetű kisgyermekek részére kiosztásra, a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Számítógép Álom támogató program jóvoltából. A gépeket működésre készen adják át az alapítvány önkéntesei, illetve a segítő bohócdoktor csapat. A legrászorultabbak kiválasztása folyamatos. További jelentkezésre is van az alapítvány weboldalán lehetőség, ehhez a kisgyermekek pedagógusait kérik segítségül a támogatók.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító Számítógép Álom támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekeknek adományoz komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tábla pc-t vagy más okos készüléket. A 2003 óta sikerese gyermeksegítő program révén eddig közel hétszáz támogatott kapta meg a tanulást - fejlődést segítő informatikai eszközét. A www.bohocdoktor.com oldalon elérhető a jelentkezéshez minden információ. A gépek átadásában segédkeznek az alapítvány bohócdoktorai is, illetve minden géphez Szeretetcsoki és egyéb útravaló is jár.

Hogyan működik a gyermekeket támogató Számítógép Álom?

A Mátrix Közhasznú Alapítvány révén a családokhoz kerülő informatikai eszközöket segítő magánszemélyek, társadalmi felelősség vállalást fontosnak tartó cégek adják össze. Többek között a gyermekeket támogató programban részt vett a Bonafarm Zrt., az Epam, vagy éppen a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. is. A közhasznú akció a legapróbb támogatást is köszönettel fogadja, így tehetünk közösen még nagyobb csodát.

You have no rights to post comments