artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A járvány visszaszorulása ellenére számos országba továbbra is kötöttségekkel jár a beutazás, így érdemes sorba venni a lehetséges hazai nyaralási lehetőségeket. Most Miller Dávid színész-műsorvezető kalauzol végig a fővároson és programlehetőségein a Restart Budapest Kártyával.

A Budapest Brand nZrt. videójában Miller Dávid elmeséli, hogy miért is olyan izgalmas belföldi utazási célpont a főváros, ahol vakációzók ráadásul most ingyenes és kedvezményes programok tucatjai közül választhatnak, és ingyenesen közlekedhetnek a Restart Budapest kártyával.

A kedvezmény- és programkártya legfontosabb újdonsága, hogy az elfogadó szállodák két éjszaka foglalása esetén a harmadik éjszakát ajándékba adják a kártya tulajdonosának.

A rekkenő hőségben hasznos, hogy a kártyával egy alkalommal ingyenes lehet belépni számos budapesti strand egyikébe, valamint a Lukács, a Széchenyi, a Rudas és a Gellért gyógyfürdők közül egy kiválasztott helyszínre.

A kártya emellett húsz múzeumba – így például a Magyar Nemzeti Galériába, a Magyar Nemzeti Múzeumba, a Ludwig Múzeumba és a Műcsarnokba – biztosít díjmentes belépést, és több tucat programlehetőséget, egyebek mellett óriáskerekezést az Erzsébet téren, dunai hajózást, buszos városnézést, vagy éppen állatkerti belépőt kínál kedvezménnyel.Annak érdekében, hogy a kiszemelt helyszínek között gördülékeny legyen a mozgás, minden megvásárolt kártya mellé két darab, 24 óráig érvényes tömegközlekedési bérlet is jár.A Restart Budapest Kártyáról és a programban szereplő szolgáltatásokról részletesen a az Én Budapestem oldalon oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők, a szolgáltatások igénybevételének aktuális feltételeiről pedig az adott szolgáltatók oldalán olvashatnak.

(Borítókép: Budapest Brand)

You have no rights to post comments