artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Oláh Enikő és Bagdi László Access Bars kezelők és Access testkezelők szeretettel várják az érdeklődők jelentkezését. A kezelésekről az alábbiakban részletes információkat olvashatnak.

"Mit is csinálsz te pontosan?"- ez az az örökzöld kérdés, amit  Bars kezelői időszakom alatt magasan a legtöbbször szegeztek nekem. Ezt a témát követi szorosan a szintén menetrendszerűen feltett „hogyan is tud ez rajtam segíteni?” kérdése. Ezen persze semmi meglepő nincs, amikor jómagam kaptam először bars kezelést, őszintén szólva fogalmam sem volt, mi is ez tulajdonképpen. Inkább csak az emóció vezérelt, éreztem az akkor még homályos, rejtélyes, de mégis szimpatikus dolognak a hívását, és persze azt, a kezeléstől semmi esetben sem lehetek hátrébb, annál inkább csak előrébb, ergo, vesztenivalóm nincs. Szó se róla, pár mondatban, érthetően és egyszerűen elmagyarázni, miről szól az access, és hogyan tud hozzájárulni egy ember életéhez, hát.. sokszor még most is feladja a leckét. A világ legjobb terméke, semmi kétség, de mondjuk bruttó öt mondatban bemutatni valóban fejtörés. De hát ez legyen a legnagyobb problémánk, a jó hír, hogy a bars kezelésben sem hinni nem kell, sem pedig érteni, a riasztóan gyors és erős hatás ezektől hál’isten független, többek között ezért is a világ legjobb terméke😊

Azért ha nem is pár mondatban, a leggyakrabban feltett kérdésekre tisztázzuk a választ.

Mi a bars?

enci1A bars az a fejen lévő 32 pontok összessége, mely az élet egész területét lefedi. A pénz, kontroll, kreativitás ponttól kezdve a szex és éberségen át a kommunikációig mindent, amiből az életünk áll. Ezen 32 pont stimulálásával, az agyhullámokat lelassítva, ú.n. Théta-állapotba kerülve, (hasonló a meditációhoz, csak erősebb a hatás) tudunk minden olyan életünkben elszenvedett kisebb-nagyobb traumát, sérelmet, kellemetlen emléket, hiedelmet, korlátot, berögzült viselkedési mintákat, egyszóval minden elraktározott rossz dolgot törölni, melyek visszahúznak minket. Egyszerűen fogalmazva, az agyunk egy processzor, mely tetszik vagy sem mindent eltárol, csupa olyan dolgot is, amire már régen nincs szükségünk, gátolnak minket, a bars pedig a delete gomb, amivel töröljük azt, ami már nem kell. Jómagam példájából kiindulva az első kezelés után úgy éreztem magam, mintha egy szikladarabot görgettek volna le rólam, óriási felszabadultság és könnyedség járt át.

Mindezzel a folyamattal törvényszerűleg nő meg a kisugárzásunk, emelkedik meg hirtelen látványosan a rezgésszintünk. Ami óhatatlanul magával vonja az általunk jónak tartott dolgok vonzását, legyen az egy tárgy, személy, pénz, lehetőség vagy szituáció.  Ha az energia szóba kerül, a többség hajlamos egy érdektelen vállrándítással elintézni a témát, kicsit hasonlóan kezelik a levegőhöz: mindenkinek természetes hogy van, de kevesen vesznek róla tudomást. Pedig fikarcnyi túlzás sincs abban, az energián, a kisugárzáson áll, vagy bukik minden. Az élet végtelenül egyszerű farkastörvénye: ha valaki például borzasztó rosszul érzi magát mentálisan, lelkileg, annak a rezgésszintje is alacsony lesz, ha lesz egyáltalán. Márpedig depressziósan az asztal alatt elfolyva, elfogadjuk vagy sem, senki ne várja jó dolgok bevonzását. Egyszerűen nem így működik. Jómagam, és számos kliensem is saját bőrén tapasztalta már meg milyen az, ha megemelkedik a rezgésszintünk, hirtelen megváltozik a kisugárzásunk, vele együtt pedig a környezetünkkel való kapcsolat, a vonzásaink, a lehetőségeink, minden.

Hogyan is tud segíteni? Azaz mit alkothatunk?

A legrosszabb dolog ami történhet veled, hogy azt érzed, kaptál egy kellemes fejmasszázst, jobb esetben megváltozik az életed. És valóban. Általános tapasztalat, kezelés után kipihent, energikus, nyugalmi állapot jelenik meg, jóval nagyobb könnyedséggel és békeérzettel, (figyeljük majd meg, mennyire kevésbé leszünk ingerültek vagy érzékenyek olyan szituációkban, melyeken előtte rutin szerűen felhúztuk magunkat) pihentetőbb és mélyebb alvással kiegészülve.  És ez még csak a kezdet, ahogy hívjuk, az „első kör”.

b.laci2Azoknak a rossz beidegződéseknek, családunktól és környezetünktől átvett mintáknak, sziklaszilárdan berögzült fix nézőpontoknak, ismételten hívjuk így, rossz dolgoknak, a lényege egy tőről fakad: mindegyik a múlt sérelmeiből, negatív tapasztalataiból indul ki. És amíg nem kezdünk velük valamit, addig a múltból fogsz kikövetkeztetni, magyarul a múltadból működsz. Ha például ott van valaki előtt egy lehetőség, jön is az első megérzés, jó lehet, bele kellene vágni, de! abban a másodpercben ott az elme vészcsengője, robotpilótaként kapcsol be az elraktározott program elnyomva mindent, „de a múltkor rosszul sült el, biztos most is így alakulna”… és már meg is állítottuk magunkat, sodródunk tovább. A kezelés segít abban, hogy ezen nemkívánatos dolgok törlésével ne a múlt megtapasztalásaiból működjünk, a fix és megkérdőjelezhetetlen nézőpontjainkkal magunk köré épített falakat és csőlátást szépen lebontsuk, helyette nyitottan és éberen legyünk jelen az életünkben, óriási megkönnyebbüléssel tapasztalva, mennyi, korábban elképzelni sem tudott lehetőség közül választhatunk, amik-mivel a kisugárzásunk „bika” lesz- jó eséllyel jönni is fognak szépen sorban. Összegezve tehát, egy bars kezelés a tudatos élethez segít hozzá. Tudatosnak lenni röviden és tömören annyit tesz, hogy az élet nem csak úgy megtörténik velünk, hanem sodródás helyett mi magunk vesszük kezünkbe az irányítást, úgy, hogy a múlt már nem vetül a jövőnkbe.

Mi a titka? Egyszerű!

Ahogy eddig mindenki olvashatta, az access bars egy végtelenül egyszerű, az élet alapigazságait és farkastörvényeit megfelelően használó, 100%-ban tudományos alapokon nyugvó kezelés. Nincs benne ezotéria, spiritualitás, stb., egy tiszta tudomány, a 32 pont stimulálása után akkor is ugyanúgy fut az energia, ha éppen nem hiszünk benne. (Ha valaki kíváncsi rá, mi történik az agyunkban egy bars kezelés alatt, és erre a területre specializálódott orvosszakértők hogyan vélekednek erről, kattintson ide: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DgGbFRjqQPk&feature=emb_logo.

  De a legnagyobb értéke még csak nem is ez. Hanem az, hogy senkinek nem akar újat mondani. Nincsenek benne kívülről jött divatos irányzatok elvárásai, régi vagy újszerű vallási tanok nézőpontjai, megmondóemberek aranyigazságai, amit mindenki köteles saját magára érvényesnek tekinteni. Azt az értéket hozza fel, ami benned van. Merthogy, a legjobb az egészben, hogy azok a képességek, amik elvezethetnek egy jobb élethez, mindenkiben megvannak. Megvannak, csak sok esetben el vannak fedve egy nagy rakás érzelmi sérüléssel, rossz tapasztalattal, nézőponttal, mondjuk úgy EGO alapú működéssel. Mi, kezelők pedig egy közvetlen fizikai ráhatással javítunk az arányokon: mindent, ami gátol, azt töröljük, az „elrejtett” képességeket és tudást pedig szépen előhozzuk. Nem varázspálcák vagyunk tehát, csak az eszközök: amit kapni fogsz, az kezdettől fogva a tiéd, benned van, mi „csak” a felszínre segítjük.  Ha össze kellene foglalni, mire is jó az access bars, így hangzana: Megmutatni az embereknek azt, amit már tudnak.

Kinek ajánlott? (Mindenkinek, 0-100 éves korig)

  • érzelmi vagy fizikai elakadások oldására
  • Tudatosság növelésére
  • önkorlátozások oldására
  • a lehetőségeid kitágítására
  • önbizalom növelésre
  • a kapcsolataid jobbá tételére
  • jobb közérzet eléréséhez
  • szorongások oldására, félelmek csökkentésére

A kezelések masszázságyon történnek (kérés esetén széken ülve is lehet), egy kezelés hossza körülbelül 60-70 perc.

Ha változtatni szeretnél az életeden és szimpatikusnak találtál, szeretettel várunk!😊

enci2

Oláh Enikő

Access Bars kezelő és Access Testkezelő

06-30-88-68-208

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

laci2

Bagdi László

Access Bars kezelő és Access testkezelő

06-20-597-63-87

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments