artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 20. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Újabb értékes üzlettel gazdagodott Berettyóújfalu, hiszen a napokban megnyitott a Prophi Egészségtár, amely nem csak egészséges élelmiszerekkel, vitaminokkal, étrendkiegészítő készítményekkel és orvostechnikai eszközökkel, hanem a térségben egyedülálló tanácsadó szolgáltatással is várja vásárlóit. Két barátnő - akik az egészségügyben szereztek több évtizedes tapasztalatot - úgy döntött, tudásukat embertársaik szolgálatába állítják oly módon, hogy a termékek értékesítése mellett táplálkozási tanácsadással, egyénre szabott diétás tervvel és személyi edzéstervvel is ellátják az egészséges életmód iránt érdeklődőket. KÉPGALÉRIA

Prophi Egészségtár 01 

Berettyóújfalu, Millennium u. 3.sz. ( a Postával szemben)

Két barátnő....

A Prophi Egészségtár Kft. tulajdonosai Feketéné Sziklai Marianna és Kecskeméti Ilona, akik gyermekkoruk óta barátnők, osztálytársak voltak az általános iskolában majd a középiskolában is, sőt, mindketten a Gróf Tisza István Kórházban kezdtek el dolgozni 1991-ben. Folyamatosan képezték magukat még a családalapításuk után, a gyermekek nevelése mellett is. Az egészségügyben eltöltött 30 év, a sok-sok közelről látott és megismert emberi sors, a betegségek, a közös beszélgetések - munkáról, gyerekekről és az egészség megőrzéséről - vezetett odáig, hogy végül elhatározták, legyen egy közös „egészségboltjuk”, ahol egészséget kínálnak. Mindketten egészségesen élnek - persze más-más trendet követve - így nevelték a gyermekeiket is. Fontos számukra a mozgás, a sport, de mindemellett szeretnek jókat és finomakat enni. Ezt a szemléletet szeretnék átadni minél szélesebb körben.

prophi04Különleges logó, különleges név: Prophi...

A phí a görög ABC 21. betűje, a Prophi Egészségtárban 21. századi megoldások várják a sportolókat, diétázókat, a speciális étrendeket követőket. A logó a phí jelére épül, két organikus levélforma vagy hal vagy jing-jang - vagy amit bele akar látni az ember. Valójában a logó az aranymetszés, azaz olyan arany arány, arányosság ami egyensúlyt teremt a szimmetria és az asszimmetria között. Felfedezhető a természetben és az emberi testen, de még a csigák mészvázán is. Az egészség is az arany arányok egyensúlyának az eredménye.

Termékkörök és szimbólumaik...

Az üzeltben forgalmazott termékek a kísérő motívumok köré csoportosíthatók; az alma-szív-mozgás szimbólumrendszer kifejezi az egészséges életmód alapjait:

  • időben és jól táplálkozni (minőség, megbízhatóság),
  • időben és jól aludni,
  • rendszeresen mozogni/sportolni.

prophi02

Mindanyian tudjuk, egészségesen élni, egészségen táplálkozni nem olcsó dolog, de sajnos sokszor azok sem élnek vele, akiknek lehetősége lenne rá. A jelenleg zajló világjárvány talán egyre több embernek nyitja fel a szemét, és nyilvánvalóvá válik, hogy megéri az egészségünkbe energiát és pénzt fektetni. Bízunk abban, hogy gyermekeinknek és unokáinknak az egészséges életmód és a prevenció már természetes lesz, de a mi korosztályunk illetve az idősebb generáció alapjaiban sajnos már nem változtatható meg.

Prophi Egészségtár 09Prophi Egészségtár 06

Még több fotóért kattints a képre!

Az üzletben megtalálható termékcsoportok:

Szénhidrátcsökkentett termékek - Fehérjével dúsított élelmiszerek - Hozzáadott cukor nélküli édességek
Vegán élelmiszerek - Növényi tejek - Magvak, lisztek
Paleo-, Keto étrendet követők részére készült termékek
Táplálékallergiában, ételintoleranciában szenvedők táplálkozását segítő termékek
Vitaminok - Ásványi anyagok - Gyógynövény teák - Étrendkiegészítők

Prophi Egészségtár 28Prophi Egészségtár 15 

Még több fotóért kattints a képre!

Az üzletben megvásárolható Prookies proteines pohárkrémek nem egyszerű desszertek, hiszen egy teljes étkezés helyettesítésére alkalmasak extra proteintartalmuknak köszönhetően. Így sportolóknak, diétázóknak, egészségtudatos életmódot követőknek egyaránt ajánlott. Mindenkinek, akinek számít az egészsége, a fittsége és szépsége.

Prophi Egészségtár 19

Még több fotóért kattints a képre!


Az üzlet kínálata a vásárlók igényeinek megfelelően folyamatosan bővül,

a legfrissebb információkért, aktuális akcióinkért

kövesse Facebook oldalunkat!


 Prophi Egészségtár 18Prophi Egészségtár 15

Még több fotóért kattints a képre!

 Mitől más a Prophi Egészségtár mint egy drogéria vagy egy biobolt?

Az egészséges élelmiszereken, vitaminokon, étrendkiegészítő készítményeken és orvostechnikai eszközökön kívül hamarosan hiánypótló szolgáltatás is elérhetővé válik az üzletben, ugyanis előre egyeztetett időpontban, szakemberek által nyújtott táplálkozási tanácsadásra, egyénre szabott diétás terv és személyi edzésterv készítésére is lehetőség nyílik majd. Mindez kiegészül vérnyomásméréssel, vércukorméréssel, testösszetétel analízissel.


KAPCSOLAT:

Cím: Berettyóújfalu, Millennium u. 3 sz.

Tel: +36 (30) 499 8925

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől péntekig: 8:00 – 17:00 
Szombat: 7:30 – 11:30
Vasárnap: ZÁRVA
 

A bolt arculatát a berettyóújfalui gyökerekkel rendelkező Brandcontrol Kft. kreatív igazgatójának Varga Ferencnek és társának, Kecskeméti Magdolna stratégiai tervezőnek valamint kedves csapatuknak köszönheti.

prophi01

You have no rights to post comments