artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Precíz Ablak Magyarország Kft. német minőségű műanyag nyílászárók, garázskapuk, redőnyök szakszerű beépítését vállalja közel 15 év szakmai tapasztalattal, ingyenes helyszíni szaktanácsadással, egyedi igények figyelembevételével. Sokaknak ismerős a Kft. ügyvezetője, Pintácsi György, aki korábban egy másik, szintén nyílászárókkal foglalkozó cég vezetője volt Berettyóújfaluban. Most Őt kérdeztük, melyek azok a legfontosabb szempontok, amelyeket érdemes szem előtt tartani a nyílászárók cseréjénél.

 

Kérjen ingyenes visszahívást és személyes szaktanácsadást a cég honlapján, vagy további elérhetőségein!

Honlap: www.precizablakmagyarorszag.hu

Telefon: +36 70 346 5952

preciz ablak magyarorszag kft

Egy nem megfelelő szigetelésű, régi nyílászárókkal felszerelt lakásban télen, vagy szeles időben – a 2016/17-es hideg ebből a szempontból is extrémnek mondható – megtapasztalható, hogy gyorsan lehűl a benti levegő. Tavasszal érdemes felmérni az igényeket, lehetőségeket és költségeket, mert a jó paraméterekkel rendelkező nyílászáróval a fűtés során jelentős energia takarítható meg – átlagosan 20-30% – és így annak hatékonysága is nagyságrendekkel jobb lesz. Továbbá a nyári melegben is enyhülést hozhat, ha kiváló hőszigetelésű ablakokkal szereltetjük fel lakóházunkat.

A forgalomban lévő műanyag ablakok között számos minőségbeli különbség van. Egyrészt a nyílászárók paraméterei, másrészt azok beszerelésének szakszerűsége határozza meg a hatékonyságukat. Egy rossz minőségű profil hamar elvetemedik, eltörik, elszíneződik, záróképessége csökken. A Precíz Ablak Magyarország Kft. kizárólag első osztályú, német termékeket forgalmaz, amelyek hosszú távú megbízhatóságot szavatolnak.

Kérjen ingyenes visszahívást és személyes szaktanácsadást a cég honlapján, vagy további elérhetőségein!

Honlap: www.precizablakmagyarorszag.hu

Telefon: +36 70 346 5952

Pintácsi György, a Kft. ügyvezető-tulajdonosa – aki közel 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik ezen a területen – azt javasolja, hogy nyílászáró csere előtt mindenki tájékozódjon a piacon lévő termékekről, a kérje szakértő segítségét és ne kizárólag az árfekvés alapján válasszon, mert egy minőségi, drágább termék ára hosszú távon többszörösen megtérül. Továbbá érdemes olyan ismerősök véleményét is kikérni, akiknél a nyílászáró csere már megtörtént, így pontos képet kaphatunk a megbízott cég munkájáról is. Ugyanis nem elég a profil jó minősége, az abból gyártott termék és annak szakszerű beépítése is ugyanolyan fontos.

A Precíz Ablak komplex szolgáltatást nyújt ügyfelei számára, a nyílászárók beépítésén túl az igényeknek megfelelően párkány, szúnyogháló, redőny is rendelhető, valamint a szükséges javításokat (pl. belső káva) is elvégzi rövid határidőn belül. Minden nyílászárót 4+1 év garanciával forgalmaznak, amely 1 év jótállást és 4 év szavatosságot jelent.

A Precíz Ablak Magyarország Kft. a törvényi előírásoknak megfelelően működő, a hosszú távú működés minden feltételével rendelkező, számlaképes vállalkozás, így a költségeket a CSOK-ot igénybevevők is elszámolhatják.

A cég munkatársai megbízható, lelkiismeretes szakemberek, akik több éve jelen vannak a piacon és számos elégedett vevőt tudhatnak magukénak.

precizbanner

A cég weboldalán számos fontos információ megtalálható a nyílászárókkal kapcsolatban, valamint árajánlat és ingyenes visszahívás is kérhető. Pintácsi György felhívja a figyelmet arra, hogy egy internetes árajánlatkérés során nem lehet teljes mértékben megismerni az ajánlatban szereplő termék és munka tényleges minőségét, részleteit, ezért mindenképpen az ingyenes személyes szaktanácsadást, felmérést javasolja. A Kft. által üzemeltetett webshopban megtekinthetők a forgalmazott termékek és azok paraméterei, ami szintén nagy segítséget nyújt a választáshoz és az itt szerzett információ az ügyfél számára a személyes tanácsadást is megkönnyíti.

Szerelést-javítást az alábbi településeken vállalunk:

Berettyóújfalu, Derecske, Hajdúszoboszló, Kaba, Nádudvar, Biharkeresztes, Váncsod, Pocsaj, Debrecen, Szeghalom, Vésztő, Füzesgyarmat, Körösladány, Dévaványa, Komádi, Földes, Püspökladány, Sárrétudvari, Biharnagybajom, Nagyrábé, Bakonszeg, Báránd, Mezőpeterd, Mikepércs, Sáránd, Vámospércs, Létavértes, Józsa, Hajdúböszörmény, Karcag, Kisújszállás, Kunmadaras, Kunhegyes, Tiszafüred, Tiszaörs, Berekfürdő, Túrkeve, Gyomaendrőd, Köröstarcsa , Mezőberény , Békéscsaba.

Szolgáltatásaink:

Helyszíni felmérés

Garanciális szerviz

Garancián kívüli szerviz

Árajánlat készítés

Szaktanácsadás

Termékeink szakszerű beépítése

Nyílászárócsere utáni káva kijavítás (igény szerint)   

 

szolgaltatas

 preciz ablak magyarorszag kft2

 

 

Honlap: www.precizablakmagyarorszag.hu

Telefon: +36 70 346 5952

Hozzászólások  
#1 Kiss Lajos 2019-07-25 15:47
Üdvözlet!
olyan gondom ven hogy 3 ablakos elszakadt a redőny felhuzó gurtnia.
Kérdésem hogy ez a javítás kiszállásal együtt mennyibe kerülket.
Karcagon lakom
Válaszát előre is köszömön

Tisztelettel!
Kiss lajos

You have no rights to post comments