artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Álmaink szobája.

A hálószoba berendezése komoly jelentőséggel bír, hiszen ez a hely, ahol teljesen átadhatjuk magunkat a pihenésnek és feltöltődésnek. Érdemes kellő gondossággal megalkotni a tervet, ami a bútorok és dekorációk elrendezését illeti, hiszen bár elsőre túlzásnak tűnhet, ha kicsit jobban belegondolunk, a nyugodt és kielégítő alvás az alapja a kiegyensúlyozott életnek.

Ágy nélkül mit sem ér!

Az ágy a hálószoba legfontosabb, nélkülözhetetlen eleme. Ez az, ami köré tervezzük a többi bútort, ez az, ami hozzásegít, hogy kipihenten vághassunk neki az új napoknak. Pontosabban az ágy az a keret, ami a súlyunknak, testfelépítésünknek megfelelő matrac helyét biztosítja. Ennek kiválasztására érdemes időt szánni, hiszen magunkkal teszünk jót, ha megtaláljuk álmaink ágykombinációját. Az ideális ágy tehát kényelmes, a szoba és a testünk méreteit is figyelembe veszi, valamint az egészséges alvást szolgálja.

Egyszerűség mindenek előtt!

Fontos szempont a berendezéskor, hogy a hálószoba elsődleges funkciója, hogy teret adjon a pihenésnek. A nyugodt és békés légkör kialakításának legegyszerűbb módja, ha megpróbálunk a letisztult, egyszerű dizájn mellett maradni. Ez a szoba nem a vibráló kiegészítők és dekorelemek helyszíne, persze amennyiben az élénk minták és textúrák nyugtatnak meg, abban az esetben mégis. Általában a visszafogott színek, a kiegészítők minimalizálása válik be. Válasszunk pasztell- vagy földszíneket, amelyek nem túl izgatóak az érzékszerveink számára, ezzel is elősegítve a nyugodt alvást. Ha szeretnénk valamivel díszíteni a hálószobánkat, az élő növények nemcsak mutatósak, de a levegő minőségét is javítják, így éppen ideálisak ebbe a helyiségbe. A falak kopársága ellen is van megoldás, válasszunk megnyugtató tájképeket, festményeket, de lehetőség szerint a hálószobarészen kerüljük a családi fotókat.

You have no rights to post comments