artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Kedves (nem csak) Hölgy Olvasónk! Ha bármilyen nőgyógyászati, női egészségügyi kérdésed van, engedd meg hogy figyelmedbe ajánljam az Intima.hu-t, ahol egy helyen mindent megtalálsz tematikusan összegyűjtve, teljes mélységében, hiteles forrásból, szakértők, orvosok által lektorálva. Az Intima.hu-val kötött együttműködésünk célja, hogy térségünkben is népszerűsítsük a weboldalt, és ennek köszönhetően a vidéken élő nők is könnyen hozzájussanak az őket érintő, szakmailag alátámasztott, hiteles információkhoz. Orvoskeresőjükben már megtalálható Dr. Zákány Zsolt, a berettyóújfalui kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosa is.
Tehát ha az internet segítségével szeretnél választ kapni a kérdéseidre, ne engedd, hogy a keresők mindenféle reklámokkal, bulvárhírekkel teletűzdelt, szakmaiságot nélkülöző weboldalra navigáljanak Téged, légy tudatos és keresd az Intima.hu-t!

Az Intima.hu portálról

Az Intima.hu-t menstruációs, terhességi naptárral indítottuk el 2009-ben, ami segíti pontosan követni a menstruációs ciklusodat, és ha már megfogant a baba hétről-hétre végigkísér a várandósság 9 hónapján. A szolgáltatások mellett különböző rovatokban számtalan cikket olvashatsz intim egészség témában.

Egy helyen minden fontos nőgyógyászati, női egészségügyi információ

Tematikus szerkezetben egy szinte teljes életre szóló tartalommal szólunk a nőkhöz az első menstruációtól, a fogamzásgátlásig, az esetleges meddőségi gondokon át a terhességen keresztül a változó korig. A korosztályokon átívelő keresésekre válaszul a betegségekkel külön rovatban foglalkozunk.

Akik már használják az Intima.hu-t

Az Intima.hu-t jelenleg 60-70 ezer fő látogatja havonta, amely átlagosan 80-120 ezer oldalletöltést eredményez. Immáron közel 20 ezren regisztráltak nőgyógyászati naptárrendszerünkbe.

Egyedi, saját fejlesztésű kalkulátoraink és naptáraink lehetőséget adnak arra, hogy nyomon-követhessétek menstruációs ciklusaitokat vagy akár várandósságodat.

Minden megoldásunk, fejlesztésünk azt a célt szolgálja, hogy a nők segítséget kapjanak különböző életciklusaikban, legyen szó fogamzásgátlásról, meddőségről, terhességről vagy akár a változó korról.

A hitelesség kiemelt jelentőségű a számunkra, ezért a felhasználók kérdéseire az adott témakörben szakértő orvos partnereink közvetlenül válaszolnak.

Kiknek tudunk segíteni?

Olyan lányoknak, nőknek, asszonyoknak, akik

  • még vagy már nem szeretnének gyermeket, ezért fontos számukra a fogamzásgátlás, védekezés
  • gyermeket szeretnének
  • meddőséggel küzdő pároknak, akik már több hónapja, esetleg éve próbálkoznak - ezidáig sikertelenül
  • várandós kismamáknak, akik az 1., 2., 3., 4., 5., sokadig gyermeküket várják
  • nőgyógyászati betegséggel küzdőknek
  • változó korba lépő nőknek

Szolgáltatásaink

 intima hu logok(1)

Az Intima.hu szülőanyja

kata portre alapMatics Kata, az Intima.hu alapítójaMatics Kata vagyok, 38 éves, házas, egy csodás kisfiú édesanyja és az Intima.hu kitalálója, megalkotója.

Életem az online világa, valamint a sport és ezen kívül minden, ami a női egészséggel foglalkozik. Utóbbival, az Initmával 7 éve kezdtem el foglalkozni.

Az Intima.hu-t önálló kezdeményezésként, online tanácsadóként 2009-ben hoztam létre pár orvos bevonásával. Kezdetekben egy olyan naptárrendszert álmodtam meg, amely segít, a hozzánk hasonló meddőséggel küzdő pároknak pontosan kiszámolni az ovulációját. Aztán ahogy elmélyedtem a témában rájöttem, hogy igen nagy űr van az egészségügyi információ-szolgáltatásban: jelenleg nincs olyan egészségügyi portál, amely bennünket nőket segítenene eligazodni a menstruáció, a meddőség, a várandósság, a fogamzásgátlás vagy a változó kor területén, pedig ezek valamelyik minden hónapban előjönnek, életünk, napjaink meghatározó részei.

Bízom benne, hogy az Intima.hu-n Te is megtalálod a számodra fontos információt és szolgáltatásaink segítségével eligazodsz a különböző állapotok, betegségek útvesztőjében!

Jó egészséget kívánok!

Elérhetőségeink:

www.intima.hu

Facebook

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;

Telefon: +36 70 431 8692

Amire büszkék vagyunk:

evhonlapja

You have no rights to post comments