artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Sokkal  alkalmasabbnak  találom  a  szeptember  elejét  az    ”újévi   fogadalmakra  ”, mint a  január  elsejét. 
Ilyenkor  ugyanis  teljesen  másnak  látom az embereket, másnak  az életemet  és persze  más  vagyok én is . /  Azt mondják  a születésnapok   mindig   fordulót   jelentenek az ember  életében!/ 
Mintha  egy másik  időszámítás  lenne a  napok  még  hosszabbak este kilenckor még aktív vagyok, szemben a téli délutáni négyórai redőnylehúzással. 
Sokkal  pozitívabban állok a  saját  terveimhez is, így  ennél alkalmasabb  időt  keresve  sem   találnék arra, hogy   megfogadjam  a   megfogandókat !
Például  azt, hogy   mostantól   rendszeresen  futok, és   két naponta  45 percen  át  140  körül  tartom  a   pulzusszámom- munkahelyi stresszel  eddig  ez nem  ment, hiába  próbálkoztam-, vagy   hogy  felfedezem   Magyarország  számomra  még   ismeretlen  szegleteit, rendbe teszem , de tényleg   a gardróbomat és a  cipős  szekrényemet. Mindennek a  tetejébe listát írok  azokról  a  dolgokra , amiket  fél éve- ha nem   régebben -  halogatok, és abba  a hivatalba is  elmerészkedek   egy szép kora  őszi   napon, ahonnan  sírógörccsel   távoztam. (  Na  jó,  én a   hormonokra  fogom a  hisztérikus kirohanásomat önmagamból.)
 
Neked  mi  van a listádon, amit  ilyenkor   tanév  kezdetén, jókedvűen  lehet  megfogadni vagy elintézni !
Ne  halogasd, írd  össze  mielőbb, hogy  minél  többet  letudj  belőlük  még   az  ősszel !  
Ha   kész  a listád  oszd meg  velünk  is : Küldd el a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Szép  napot  mindenkinek  jó  listázást  !!!
 
Ps:  Ne  feledjétek,   ha   rendet   teszel  magad  körül  rend lesz  az Életedben  is! Aisz :)
 
 
 

You have no rights to post comments