artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Halász Krisztina – az Animi Lélekkozmetika és az Animi Beauty System módszerek kidolgozójának – most megjelent, Lélek(sz)építés című könyvének bemutatóját tartották 2015. december 9-én, a Nadányi Zoltán Művelődési Központ Erdélyi Gábor termében. A szerzővel egykori iskolatársa, Muraköziné Kiss Ildikó, valamint Kocsis Csaba népművelő beszélgetett.

 

A beszélgetés során Halász Krisztinától megtudtuk, hogy tinédzser kori világmegváltó tervekkel kezdte a kozmetikai tanulmányait, mindig is ezzel szeretett volna foglalkozni. Szülői indíttatásra ezzel párhuzamosan elvégezte a tanítóképző főiskolát is, ami jó alapot adott a későbbi tanulmányaihoz is. Szakterületeihez tartozik a mentálhigiéné, neurolingvisztikus programozás, családállítás, transzperszonális pszichológia is. A kozmetika és a pszichológia együttműködése különösen felkeltette az érdeklődését (pl. a bőr és a lélek összefüggése) és az általa kialakított rendszer is ezeken az alapokon nyugszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hagyományos kozmetika alapvetően a tünetek eltüntetésével foglalkozik, az általa létrehozott Animi Lélekkozmetika lényege pedig az, hogy az eddig felszínen dolgozó, okozattal foglalkozó kozmetikus mélyen, a lélekben megbújó okok feltárásával és ezek egyidejű megoldásával ad gyors és tartós eredményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idáig tartó út nem volt könnyű Krisztina számára. 40 éves korában szembe kellett néznie azzal, hogy súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. A műtét utáni gyógyulási időszakban volt ideje arra, hogy szembenézzen önmagával, valamint azzal, hogy milyen okok vezettek betegségéhez. Fizikai szinten a sok munka, stressz, egészségtelen táplálkozás, gondolati szinten a gyermekkora óta berögzült és életben tartott negatív gondolatok (pl. rák jegyben születtem, abban is fogok meghalni), lelki törések (pl. testvér elvesztése) voltak a kiváltó okok.

Teljes életmódváltással, pozitív gondolkodással sikerült szó szerint meggyógyítania magát az idő alatt, amíg a műtét után lábadozott. A kórházi ellenőrzésre már egészségesen érkezett, az orvosok is csodálták ezt a változást, így az ilyenkor megszokott terápiákra sem volt szükség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az élete során tanultakat, valamint saját tapasztalatait segítségül hívva hozta létre a védjegyoltalom alatt álló Animi Lélekkozmetikai módszert, az Animi Beauty System-et, és írta meg Lélek(sz)építés című könyvét. Életfeladatának tartja ezt a tudást átadni kozmetikustársainak, vendégeinek és minden erre fogékony embernek, hogy ezzel is segítse testi-lelki-szellemi egyensúlyuk megőrzését, vagy helyreállítását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments