artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2018. szeptember 25-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Berettyóújfalu Praxisközösség Nílt Napja a szervezet székházában Berettyóújfaluban, a Millenniumi út 4. szám alatt.

A rendezvény célja, hogy a helyi lakosok népegészségügyi jelentőségű betegségek szűrésein részt vehessenek, szakemberektől választ kapjanak az egészségükkel kapcsolatos kérdéseikre, valamint jobban megismerjék a praxisközösségi többletszolgáltatásokat. A hagyományos szűrővizsgálatok (vérnyomás, vércukor, antropometriai mérések és érszűkület vizsgálat) mellett a praxisközösségben dolgozó iskola védőnők látás és hallás vizsgálatot is végeztek. A nyílt nap teljes időtartama alatt dietetikai, testmozgási, lelki problémákkal és a káros szenvedélyekkel kapcsolatos tanácsadást végeztek a szakdolgozók.

praxis 02praxis 04

Az eddigi alkalmaktól elérően 10 és 12 óra között megrendezésre került az egészséges ételek versenye, amelyet szakavatott zsűri értékelt. A versenyen első helyezést ért el a köles fasírt és a réteges saláta, második helyezett lett a tojáspörkölt, kölessel és görög salátával. Ezeket az ételeket a Praxisközösség munkatársai elkészítik a XXI. Bihari Számadó Napokon. A regisztrált résztvevők szavazhattak a versenyen megjelent ételekre és a leadott szavazatok alapján a chia magos füge lekvár lett a közönségdíjas.

praxis 05praxis 06

A praxisközösség egy különleges szolgáltatása a heti rendszerességgel megrendezett masszázs klub, amelyből ízelítőt kaphattak a részvevők a 15 órától megrendezett páros talpmasszázs tanuláson.

A Berettyóújfalui Praxisközösség szolgáltatásait minden olyan lakos igénybeveheti, akinek a háziorvosa tagja a praxisközösségnek. A meghirdetett klubfoglalkozásokon bárki részt  vehet, akinek fontos az egészsége, tudatosan szeretne tenni annak megőrzése vagy helyreállítása érdekében. A legfrissebb információkért figyeljék a Berettyóhírt és a közösség facebook oldalát, ahol az aktuális események és a tevékenységeket bemutató fotók is megtalálhatók!

You have no rights to post comments