artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

tavaszbanner2020

viktoriatours

20ulius

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2020. október 21. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Milánói sertésborda

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Gesztenyés meggyes palacsinta 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldségleves

Sült csirke tört burgonyával

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


stopmenu
Stop Vendéglő

Berettyóújfalu, Keresztesi út 1.

06 (54) 402-218

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves gazdagon

Töltött sertés java kemencés burgonyával

Állandó "B" menü:

Húsleves

Rántott sertésborda sült burgonyával, csemege uborka

Állandó "C" menü:

Erdei gyümölcsleves

Rántott sajt sült burgonyával, tartármártással

HETI MENÜ

ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

 ilonatavasz2020

Megkérdeztünk néhány járókelőt (természetesen férfiakat), hogyan köszöntik, feleségüket, kedvesüket nőnap alkalmából!

D. János (vállalkozó): „Természetesen virággal köszöntöm drága feleségemet. Vásároltam egy tulipánkertészetet Hollandiában, azt fogom áttelepíteni szülővárosunkba oly módon, hogy négy méter széles tekercsekben feldaraboljuk a telepet, hűtőkamionokra pakoljuk és irány Magyarország. A kiegészítő épületeket, a hagymáztatót, a komposztáló csarnokot, a gépeket berendezéseket, valamint a művízesést szintén elemeire szedjük, és azokat is hozzuk magunkkal. A személyzet szintén holland lesz, már épül számukra a minden igényt kielégítő tulipán elrendezésű lakópark. A kislányom Szandika egyszerűen csak zöld fűre vágyik, Ő megkapja az Old Trafford gyepét, szintén feltekercselve, és házhoz szállítva."
 
F. Róbert (bolti eladó): „Az én feleségem régi vágya, hogy együtt lehessen egyszerre két férfival. Nos, a nőnap remek alkalom, hogy teljesítsem legfőbb kívánságát. A szomszédunkban lakik egy 79 éves magányos bácsika; nagyon kedves ember, mindkét lábát elveszítette a világháborúban, és vastüdeje van, de remekül társasozik különösen a „Gazdálkodj okosan”-t szereti. Ma este áthívom őt, és elütjük az estét egy finom tea társaságában, mi hárman: a feleségem, Jóska bácsi meg én. Szerintem örülni fog az én édes drágaságom, Manyika.”
 
G. Demeter (pit bull-tenyésztő): „Kedvesem Tamás, ma este is meg fogja kapni tőlem azt, amit megérdemel. De természetesen meglepi is lesz. Csináltattam egy korbácsalakú tortát, hozattam extra erős bilincseket Svédországból, meg orosz gépzsírt, úgyhogy nem lesz gond, elütjük majd az időt. Sőt, lehet, hogy a kutyáim is beszállnak.”
 
M. Sándor (regisztrált álláskereső): „Szerény köszöntés lesz, mert ugye nem nagyon van pénz. Kis kuckónk közelében működik egy piciny virágüzlet; megnézzük a kirakatot, Gyöngyike beleszív a levegőbe, hogy érezze a friss virág illatát, aztán meg elmegyünk a művelődési házhoz, ott éppen Bon Bon-koncert lesz, hallani fogja majd a zene kiszűrődő taktusait, úgyhogy bonbont is fog kapni nőnapra.”
 
S. György (könyvelő): „Kapcsolatunk a kölcsönös megbecsülésen alapul. Ugyanúgy bánok a feleségemmel, ahogyan eddig. Ugyanúgy leveszem a cipőjét, amikor megérkezik, ugyanúgy főzök, mosok, takarítok, mint eddig. Ismerem minden rezdülését, tudom például, hogy nem szereti, ha zavarom a délutáni filmnézés közben a mosógép bepakolásával, meg a portalanítással, ezért ezeket a fontos teendőket hajnaltájt végzem el. A nőnap sem fog mással eltelni, csak a szokásos hétköznapi teendőkkel. Elmegyek a gyerekekért a suliba, este sütök csokoládés muffin-t, kitakarítom a fürdőszobát, a vécét, felhúzom a friss ágyneműt, egyszóval minden megy, úgy ahogyan eddig, mert én egy jó férj vagyok, és tisztelem a feleségemet.”
Szóljon hozzá!