artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

ROHU

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

viktoriatours

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. szeptember 26. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

Megkérdeztünk néhány járókelőt (természetesen férfiakat), hogyan köszöntik, feleségüket, kedvesüket nőnap alkalmából!

D. János (vállalkozó): „Természetesen virággal köszöntöm drága feleségemet. Vásároltam egy tulipánkertészetet Hollandiában, azt fogom áttelepíteni szülővárosunkba oly módon, hogy négy méter széles tekercsekben feldaraboljuk a telepet, hűtőkamionokra pakoljuk és irány Magyarország. A kiegészítő épületeket, a hagymáztatót, a komposztáló csarnokot, a gépeket berendezéseket, valamint a művízesést szintén elemeire szedjük, és azokat is hozzuk magunkkal. A személyzet szintén holland lesz, már épül számukra a minden igényt kielégítő tulipán elrendezésű lakópark. A kislányom Szandika egyszerűen csak zöld fűre vágyik, Ő megkapja az Old Trafford gyepét, szintén feltekercselve, és házhoz szállítva."
 
F. Róbert (bolti eladó): „Az én feleségem régi vágya, hogy együtt lehessen egyszerre két férfival. Nos, a nőnap remek alkalom, hogy teljesítsem legfőbb kívánságát. A szomszédunkban lakik egy 79 éves magányos bácsika; nagyon kedves ember, mindkét lábát elveszítette a világháborúban, és vastüdeje van, de remekül társasozik különösen a „Gazdálkodj okosan”-t szereti. Ma este áthívom őt, és elütjük az estét egy finom tea társaságában, mi hárman: a feleségem, Jóska bácsi meg én. Szerintem örülni fog az én édes drágaságom, Manyika.”
 
G. Demeter (pit bull-tenyésztő): „Kedvesem Tamás, ma este is meg fogja kapni tőlem azt, amit megérdemel. De természetesen meglepi is lesz. Csináltattam egy korbácsalakú tortát, hozattam extra erős bilincseket Svédországból, meg orosz gépzsírt, úgyhogy nem lesz gond, elütjük majd az időt. Sőt, lehet, hogy a kutyáim is beszállnak.”
 
M. Sándor (regisztrált álláskereső): „Szerény köszöntés lesz, mert ugye nem nagyon van pénz. Kis kuckónk közelében működik egy piciny virágüzlet; megnézzük a kirakatot, Gyöngyike beleszív a levegőbe, hogy érezze a friss virág illatát, aztán meg elmegyünk a művelődési házhoz, ott éppen Bon Bon-koncert lesz, hallani fogja majd a zene kiszűrődő taktusait, úgyhogy bonbont is fog kapni nőnapra.”
 
S. György (könyvelő): „Kapcsolatunk a kölcsönös megbecsülésen alapul. Ugyanúgy bánok a feleségemmel, ahogyan eddig. Ugyanúgy leveszem a cipőjét, amikor megérkezik, ugyanúgy főzök, mosok, takarítok, mint eddig. Ismerem minden rezdülését, tudom például, hogy nem szereti, ha zavarom a délutáni filmnézés közben a mosógép bepakolásával, meg a portalanítással, ezért ezeket a fontos teendőket hajnaltájt végzem el. A nőnap sem fog mással eltelni, csak a szokásos hétköznapi teendőkkel. Elmegyek a gyerekekért a suliba, este sütök csokoládés muffin-t, kitakarítom a fürdőszobát, a vécét, felhúzom a friss ágyneműt, egyszóval minden megy, úgy ahogyan eddig, mert én egy jó férj vagyok, és tisztelem a feleségemet.”