artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 8. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Sokmagvas rántott jércemell petrezselymes, vajas burgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A BMSE női kézisei fantasztikus hajrával legyőzték a jóval esélyesebb Létavértest.

Nem ápolunk szép emlékeket a létavértesiek tavaly októberi látogatásáról, a fekete mezben játszó vendégek akkor öt góllal győzték le az újfalui lányokat. Mivel az erőviszonyok azóta semmit sem változtak, ezért ezúttal sem számíthattunk fényes diadalmenetre. Szerencsére a „béemesés” lányok ezt nem így gondolták.

Az első félidő elején felváltva vezettek a csapatok, majd a játékrész közepére négygólos hazai előnyt sikerült kiharcolni. A szünetig a különbség egyre olvadt.

A második félidőben előjöttek a tavalyi emlékek, a létavértesiek jócskán felgyorsították a játékot és lerohanásból egymás után dobták a gólokat. A BMSE vezetésnek már nyoma sem volt, a játékrész közepére már hatgólos vendég előnyt mutatott az eredményjelző. Ekkor inkább a tisztes vereség, mint a győzelem lehetett a szurkolóink óhaja.  Ám a lányok olyant produkáltak az utolsó negyedórában, amit eddig csak ritkán láthattunk. Harcos, megalkuvást nem ismerő játékkal, öt perccel a vége előtt kiegyenlítettek, majd a 29. percben Tahóczki Katalin góljával a vezetést és egyben a győzelmet is megszerezték. A mérkőzés lefújása után a lányok a csodálatos sikert örömtánccal ünnepelték.

Ezen a mérkőzésen, bár igazából nem játszott tökéletesen a csapat, a lányok hihetetlen akaraterővel megérdemelten győzték le az esélyesebb Létavértest.

BMSE – Létavértes 26-25 (13-12)

Gólszerzőink: Hajdú Magdolna 6, Fülöp Annamária és Szabó Mária 4, Gál Viktória és Tahóczki Katalin 3-3, Mészáros Márta és Tóth Nóra 2-2 Szabó Judit és Ludász Barbara 1-1,

Büntetők: 3/3 illetve 5/3

Kiállítások: 10 illetve 10 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bencze Zoltán, a BMSE trénere:  

Ez a mérkőzés a szív és az akarat diadalát hozta! Ma mindenki hozzátette a maga kis pluszát és a végén egy csodálatos élménnyel ajándékoztak meg minket. Ebből a mérkőzésből lehet építkezni, hiszen bebizonyítottuk, főleg önmagunknak, hogy nálunk jobb csapatot is le tudunk győzni.

Balogh Sándor, a Létavértes trénere:

Nehéz bármit is mondanom. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre kell számítanunk, hiszen Berettyóújfaluban soha nem könnyű győzni. Ám ezen a meccsen szétesően és önzően kézilabdáztunk, emellett több játékosom is mélyen önmaga alatt teljesített. Ennek ellenére kis szerencsével győzhettünk is volna, hiszen az utolsó percekben döntetlen állásnál több gólszerzési lehetőségünk volt. A Berettyóújfalu nagyon jó csapat, de azt hiszem, ma a két pontot mi ajándékoztuk oda a hazaiaknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments