artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

Információink szerint a megyei kézilabda szövetség vizsgálja a Berettyó MSE - Hajdú Rendészeti SE mérkőzést, mivel állítólag az egyik hazai játékosnak nem volt rendben a játékengedélye. 

Amennyiben az eset igaz volna, a 34-18-as eredményt a Versenybizottság valószínűleg megsemmisíti és a mérkőzés két pontját 10-0-s gólkülönbséggel a HRSE javára írja. Bencze Zoltán, a hazai csapat edzője szerint egy szimpla elírásról van szó:
Valójában az történt, hogy a jegyzőkönyvet vezetők véletlenül egy nevet a hivatalos személyek rovat helyett a játékosok rovat legaljára írtak be. Vagyis egyszerű elírásról van szó, a feltüntetett személy nem játékosunk, csupán segítőként ült a kispadon. Olyan hiba, hogy valakinek nincs rendben az engedélye, gyakorlatilag nem is fordulhat elő, mert a játékvezetők minden pályára lépő igazolását ellenőrzik, sőt, a mérkőzés megkezdése előtt a játékosokat név szerint azonosítják. Amennyiben a versenybizottság mégis elvenné a két pontot, mi óvni fogunk és biztos vagyok benne, hogy az ügy végén a pályán elért eredményt hagyják majd jóvá.  
 

You have no rights to post comments