artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotó: Tóth László -

A fiatalok fölényesen nyertek az újvárosiak ellen, a felnőtteknek azonban rendesen meg kellett izzadniuk.

 

 

Szombaton délután megkezdődött a férfi kézilabda tavaszi szezonja. A BMSE junior és felnőtt gárdája a Balmazújvárosi KK csapatait fogadták a Kabos Endre Sportcsarnokban.

Az első találkozón a Kiss Béla vezette korosztályosaink nem adtak sok esélyt ellenfelüknek és már az első félidőben eldöntötték a mérkőzés kimenetelét. A második játékrészben minden fiatal játéklehetőséget kapott, ám a vége így is meggyőző különbségű győzelem lett.

BMSE-Balmazújvárosi KK 25-15 (13-5)

Vezette: Katona, Konyári

BMSE: CSEH - Szabó N. 3, DÁVID J. 8, Papp A. 1, TAKÁCS, FEKETE 4, Mályi

Csere: CSUHA (kapus), BIRINYI 5, Pércsi 1, Ulics 1, HARMATI 2, Incze, Szabó B., Dávid R., Csarkó Zs.

Kiállítás: 10 ill. 4 perc

Büntető: 0/0 ill. 4/2

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiss Béla (BMSE): Fegyelmezett védekezéssel és szervezett támadójátékkal sikerült felőrölnünk az ellenfél ellenállását. Fontos volt, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson. Remélem a továbbiakban sikerül még tovább fokoznunk a játék tempóját. Gratulálok Fekete Máté első felnőtt mérkőzéséhez. Külön öröm, hogy győztes mérkőzésen sikerült bemutatkoznia. Hajrá BMSE!

A felnőttek mérkőzése lényegesen izgalmasabban alakult a juniorokénál. A balmazújvárosi U23-as gárda nem adta könnyen a bőrét és gyakorlatilag az utolsó másodpercig foggal-körömmel küzdöttek a pontokért. A két csapat a kezdő sípszótól szinte lefújásig fej-fej mellett haladt, talán csak az utolsó percben sikerült háromgólosra növelnünk az előnyünket - amiből végül aztán kettő maradt. A mérkőzés legjobb két hazai játékosának a csapat szponzorai Csuha Pált és Buczi Rolandot választották.

 

 

 

 

 

 

 

 

BMSE-Balmazújvárosi KK U23 28-26 (16-15)

Berettyóújfalu 350 néző

Vezette: Katona János, Konyári Imre

BMSE: Tóth - BUCZI 5 (1), KOVÁCS F. 7 (1), Tahóczki 5, Nagy I. 1, Pardi 3, Pekárovics 2

Csere: VARGA 2, Bak, SZÖRNYI 2, Papp 1, CSUHA (kapus), Fekete, Kóti, Békési, Cseh (kapus)

BALMAZÚJVÁROSI KK U23: Fábián - Király 3, Borza 6, Nagy Á. 5 (1), Teleki 4 (3), Mihalkó 1, Kulcsár 2

Csere: Vezendi 3, Rosta 1, Jenei 1, Péterszegi (kapus), Bodó, Katona, Csöri

Hétméteresek: 2/2 illetve 3/2

Kiállítások: 6 perc illetve 2 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Jó színvonalú mérkőzésen, egy remekül felkészített ellenfél ellen megérdemelt győzelmet arattunk. A három hármas nyitott védekezés nem lepett meg bennünket, de védekezésben nagyon gyengén teljesítettünk az első félidőben. Szerencsére a második félidőben picit sikerült rendezni a sorokat és a kis előnyünk végig kitartott. Szeretném kiemelni Kovács Feri játékát, aki a nyitott védekezés ellen nagyon jól megtalálta a helyeket, valamint az utolsó 10 percben nagyon fegyelmezetten, betartva az utasításokat játszott (kivéve a kiállítása). Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek a mérkőzésre és ilyen hangosan biztatták a csapatot! Most egymás után megyünk az első és a második helyezetthez, jó lenne legalább az egyik helyen bravúrt elérni, de ahhoz sokkal több kell ennél! Végezetül gratulálok a junior csapatnak is, csak így tovább!

Fotók: Tóth László -

You have no rights to post comments