artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Jövő héten indul a bajnokság.

 

 

 

 

 

A férfi felnőtt kézilabdacsapatunk az őszi szezont az ötödik helyen zárta. Az erős és kiegyenlített mezőnyben még szinte bármi lehetséges, hiszen az első pozíciót elfoglaló Tiszavasvári és a tizenkettedik, utolsó helyezett Bőcs között mindössze kilenc pont a különbség.

A bajnoki rajtra készülő gárda háza tájáról, az eddig elvégzett munkáról, Kucskár Imre a csapat trénere számolt be honlapunknak:

- Január 4-én kezdtük a felkészülést heti három edzéssel. A játékoskeretben nagy változás nem történt. Dandé Zsolt sikeresen leállamvizsgázott  a Műszaki Egyetemen és munkába is állt Budapesten, ezért a jövő kérdése, hogy tavasszal mennyit tud segíteni a csapatnak. Fekete Máté, aki a junior csapatban ősszel szenzációs teljesítményt nyújtott, lesz lehetősége, hogy bizonyítsa tehetségét a felnőtt csapatban is. Papp Bandi szorgalmasan edz a sérülése után, de még messze van az ideális formájától, reméljük a bajnokság kezdetére sikerül minél jobban megközelítenie azt.

- A srácok szorgalmasan dolgoztak az edzéseken és a részvétel arányával sem volt gond. Hozzáteszem, hogy a szokásos problémák mellett, most egy örvendetes esemény is befolyásolta a tréningek látogatottságát, ugyanis Szörnyi Petinek megszületett a kisfia, aki a Szörnyi Nándor nevet kapta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- A felkészülési mérkőzések alapján úgy gondolom, hogy jó irányba tart a csapat. Január végén egy kétnapos tornán vettünk részt Hatvanban, ahol komoly  játékerejű csapatok vettek részt. Három mérkőzést játszottunk, egyet sikerült megnyerni, kettőt pedig elvesztettünk, így a hat csapatból a negyedik helyet szereztük meg. Az első meccsünkön a nagyon gyorsan játszó Eger U23-as csapatával játszottunk, végig bírtuk a tempót és sikerült 36-30-ra nyernünk. A következő ellenfél a Kecskemét juniorcsapata volt, akik később a tornát is megnyerték. Ellenük a fáradtság miatt csak egy félidőt bírtunk, a második játékrészben nagyon átszaladtak rajtunk és végül 38-29-es vereséget szenvedtünk. Így másnap a Törökszentmiklós Aragó NB I./B-s csapatával játszhattunk a harmadik helyért. Ekkora már egy picit el is fogytunk. Amellett, hogy Zalkodi Ádám talpcsonttörés, Bak Tibor, Pekárovics Zoltán munkahelyi elfoglaltság, Szörnyi Peti a gyermeke születése miatt el sem tudott utazni a csapattal, vasárnapra Varga Gábornak is haza kellett utaznia. Ráadásul Kovács Feri már a mérkőzés elején piros lapot kapott… Ennek ellenére sikerült egy jó első félidőt játszanunk ahol csak négy góllal vezetett ellenfelünk, de a második félidő 10. percétől teljesen elkészültünk az erőnkkel és végül 39-25 arányú vereséget szenvedtünk. Nagyon szépen köszönjük, hogy a Dinók Tibor vezette elnökség biztosította, hogy ezen a roppant hasznos tornán részt vehettünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Február 5-én Mezőberényben játszottunk a Köröstarcsa,  a délkeleti csoport negyedik helyezettje ellen egy 3x25 perces mérkőzést. A nagyon sok hiányzónk ellenére, fegyelmezett és taktikus játékkal 37-33-as győzelmet arattunk.

- Amit nagyon szeretnék még kiemelni, hogy minden felkészülési mérkőzésen maximálisan odatette magát a csapat és próbált fegyelmezetten játszani. Ez csupán a Kecskemét ellen nem sikerült, ott nagyon sokat reklamáltunk és ez a játékunkra is kihatott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Február 20-án kezdődik a tavaszi szezon, a sorsolásunk nem mondható kedvezőnek, hiszen öt hazai és hat idegenbeli mérkőzésünk lesz és itthon nagyon erős csapatokkal játszunk. Ha a hátralévő időben is így állunk hozzá a munkához, elérhetjük célunkat, az első hatba kerülést. De ha a játékunk minősége javulni fog az őszihez képest, akkor helyezéstől függetlenül is elégedett leszek a csapattal.

You have no rights to post comments