artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Immár hat éve annak, hogy a berettyóújfalui jégkorongosok először úgy döntöttek, hogy jégkorong kupát szerveznek. Az akkori kezdeményezésből hagyomány teremtődött, így természetesen a 2016-os év sem telhetett el a kupa megrendezése nélkül.

 

 

A helyi csapat mellett Derecske, Hódmezővásárhely, Püspökladány, Szarvas és Szentes csapata szántotta a jeget a nap folyamán. A kétszer 10 perces körmérkőzések sora Muraközi István polgármester úr korongbedobásával kezdődött el.

A jégpályára kilátogató nézők igazán izgalmas pillanatokat élhettek át. A szép gólok és szemet gyönyörködtető cselek mellett parázs hangulatú mérkőzéseket, nagy védéseket és olykor kemény ütközéseket is láthattak.

 

 

 

 

 

 

 

 

A verseny végén két csapat azonos ponttal végzett a tabella élén. A hazaiak csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően csúsztak a második helyre, Püspökladány mögé. 

Az eredményhirdetés után Csorba János felajánlásának köszönhetően a szervezők finom csülökpörkölttel vendégelték meg a fáradt játékosokat, melyet Papp András készített el.

 

 

 

 

 

 

 

 

A szervezők köszönik a segítséget a verseny támogatóinak:

Bónácz János alpolgármester, Szántai László képviselő, Nagy László képviselő, Kovács Zoltán, Papp András, Makai László, Móló Panzió, Berettyó Rádió, BerettyóNET, Berettyóhír.

A hagyományokhoz híven a rendezvény főszervezője és lebonyolítója idén is Rácz Sándor volt. Kitartó és áldozatkész munkáját ezúton is köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

A VI. Morotva Ligeti Jégkorong Kupa végeredménye

1.      Püspökladányi Pingvinek

2.      LSTL Assassins Berettyóújfalu

3.      Szentesi Sügerek

4.      Derecske

5.      Szarvasi Szarvasok

6.      Hódmezővásárhelyi Bikák

A képen balról jobbra:

Derzsi Zoltán, Nagy István, Mayer András, Major-Pucsok Albert, Munkácsy Zoltán, Kari Csaba, Rácz Máté, Borsós Kristóf, Kari Sándor

A Berettyó Televízió beszámolója:

You have no rights to post comments