artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Győr elleni elődöntőre a belépőjegyek már igényelhetők.

A Mezei-Vill FC válogatott játékosainak nem sok idő jutott pihenésre, épphogy hazaértek a belgrádi EB-ről, máris gőzerővel készülnek a jövő hétvégi, Gyöngyösön megrendezésre kerülő Magyar Kupa Final Fourra. A bajnokság mindeközben szünetel, így lassan már egy hónapja, hogy a Pálfi István Rendezvénycsarnokban első osztályú mérkőzést láthattunk. 

Turzó József, a csapat trénere nem igazán örül annak, hogy a kupadöntőig nem játszanak tétmeccset, ám az valamelyest kárpótolja, hogy mindannyian együtt dolgozhatnak.

- Úgy gondolom hogy nem előnyös egyik csapatnak sem, hogy több mint egy hónapig nem játszik tétmérkőzést, de az, hogy most két hetet együtt dolgozhatom a teljes kerettel mindenképpen előnyünkre kell fordítani. Mind taktikailag (videózás, edzés), mind fizikálisan és mind mentálisan (csapat építő programok) meg kell próbálnom kihozni a maximumot. Ez egy kényes egyensúly és hogy február 20-án ezt sikerül-e elérni, abban csak bízhatunk. De mindenképp törekszünk rá, mert magyar kupát akarunk nyerni!

Az MVFC a négyes döntő szombati, első napján 15.30-kor lép pályára, Trencsényiék a Rába-ETO-val játszanak a vasárnapi döntőbe kerülésért. A másik ágon a Dunaferr a Fradival meccsel. Jó szokás szerint a Gyöngyösi Városi Sportcsarnokban a férfiak mellett a hölgyeket is láthatjuk, a nőknél a négy között az ETO az ASTRÁ-val, valamint a Hajdúböszörmény a Mözzsel fog megmérkőzni.

A klubunk az elődöntőkre közel száz jegyet kap, aki élőben, a helyszínen szeretné megnézni a tornát és ehhez belépőjegyet igényelne (500 Ft/db), az alábbi telefonszámon iratkozhat fel:

(54) 500-004 – Mezei-Vill Kft. - Kuruczné Anikó, Kóti Anikó

You have no rights to post comments