artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ma este a spanyolokkal csapnak össze Ráblék. SPANYOLORSZÁG – MAGYARORSZÁG (M4 Sport) 2016-02-02 21.00 Belgrád, Aréna

 

 

 

 

Vasárnap délután óta az Európa Bajnokság színhelyén, Belgrádban tartózkodik a magyar futsalválogatottunk. A nemzeti csapat játékoskeretében ezúttal öt berettyóújfalui játékos kapott helyett, Tihanyi, Dávid, Trencsényi, Gál és Rábl személyében ().

Mint az ismert, az októberi sorsoláson a spanyolokkal és az ukránokkal kerültünk egy csoportba. Amennyiben Trenyóék sikerrel vennék az akadályt és az első vagy a második helyen végeznének csoportjukban, akkor bejutnának a legjobb nyolc közé. Ám ehhez nem kis bravúrra lenne szükség!

A csapat a csoport nyitómeccsén, este 21.00 órától a torna favoritjával, Spanyolországgal találkozik. A realitás szerint egy szoros eredmény kiharcolása lehet a maximális célkitűzésünk, egy döntetlen, vagy egy ahhoz közeli eredmény már elképesztő nagy siker lenne.

Komáromi Péter, a Mezei-Vill válogatott játékosa sérülés miatt kénytelen volt kihagyni az Európa Bajnokságot és a televízió előtt ülve szurkolhat csak a társaknak:

- A mai meccsen torna legnagyobb favoritjával játszunk, úgy érzem, a célunk a tisztes helytállás lesz. Bízom a fiúkban, nehéz kétszer húsz perc lesz, hiszen gondolni kell közben a következő, csütörtöki mérkőzésre is, ami a továbbjutás szempontjából döntő lesz. Sajnálom, hogy nem lehetek ott, bár két hete elkezdtem az edzéseket, de még nem vagyok jó formában. Remélem, a Final Fourra már a régi önmagam leszek!

Péterrel ellentétben Rábl János aktív tagja lehet válogatottunknak, remélhetőleg a héten gólt, gólokat is láthatunk majd tőle:

- Nagyon sokat készültünk az Európa Bajnokságra. Ma a kontinens legjobb csapata ellen fogunk játszani és mindent meg fogunk tenni, hogy a legjobb eredménnyel jöhessünk le a pályáról. Azonban tisztában vagyunk vele, hogy amit a spanyolok képviselnek, az még nem a mi szintünk…

SPANYOLORSZÁG – MAGYARORSZÁG (M4 Sport)

2016-02-02 21.00

Belgrád, Aréna

You have no rights to post comments