artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Impozáns helyszínen, a város főterén felállított jégpályán került megrendezésre a II. Hódmezővásárhelyi Amatőr Jégkorong Torna.

 

 

 

A meghívásos versenyen 6 csapat köztük két hazai is képviseltette magát. Ütőt ragadtak Hódmezővásárhely, Berettyóújfalu, Szarvas,  Püspökladány és Szeged legjobbjai. Szeged csapatából többen is a szerb ligában játszó Tisza Volán játékosai, így az ő eredményük nem számított az eredményhirdetésnél.

Hegedűs Zoltán, Hódmezővásárhely alpolgármestere nyitotta meg a szombat délelőtt 10 órakor ragyogó napsütésben kezdődő versenyt. Elmondta, nagyon örül annak, hogy immáron második alkalommal rendezik meg a versengést a Kossuth téren felállított jégpályán.

A nap folyamán parázs mérkőzéseket láthatott a kilátogató nézősereg. Minden csapat komolyan vette a játékot, bár a szabályok értelmében a test-test elleni játék tilos volt. A szabályok betartásáról a nap végéig Rácz Sándor gondoskodott. Sajnálatos bokasérülése miatt idén nem tudta játékával erősíteni a csapatot, de játékvezetőként aktívan kivette a részét a verseny sikeres lebonyolításából.

 

 

 

 

 

 

 

A korai ébredés és a hosszú utazás ellenére a berettyóújfalui jéglovagok fölényes 7-1-es győzelemmel kezdték a versengést a helyiek első számú csapata a Bikák ellen. A hajdú-bihari rangadónak számító Püspökladányiak elleni mérkőzésen nagy csatában 6-4-re sikerült nyerniük. A sorsolásnak köszönhetően 3. mérkőzésüket Szeged ellen vívták meg. A fiúk nagy erőbedobásra késztették az igazolt játékosokat felsorakoztató Fekete Legyeket. A 6-2-es vereség nagyon hízelgő volt az újfalui srácokra nézve. A mérkőzés után elismerően gratuláltak mieinknek legyőzőik is.

A nagy küzdelem elég sokat kivett a csapatból. A későbbiekben Szarvast 4-3-ra megverték míg a Hódmezővásárhelyi Tigrisekkel 3-3-as döntetlent játszottak a berettyóújfaluiak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első helyezett csapatnak járó kupát és oklevelet Munkácsy Zoltán csapatkapitány vette át a város alpolgármesterétől és a verseny szervezőitől Kezes Tamástól és Gheorghita Páltól.

A pálya mellett elhelyezett webkamerának köszönhetően a mérkőzésekhez hasonlóan a díjkiosztót is „élőben” nézhették végig az itthon maradt családtagok és csapattársak. A technikának köszönhetően még Londonból is szurkoltak a fiúknak.

Az elfáradt versenyzőket - a remek szervezést megkoronázva - finom csirkepaprikással látták vendégül a házigazdák a nap végén.

 

 

 

 

 

 

 

A berettyóújfalui LSTL Assassins tagjai pozitívan értékelték a napot. Elmondásuk szerint a kimagasló kapusteljesítménynek és a gólerős mezőnyjátéknak köszönhették a sikert.

Remélik sokan lesznek majd kíváncsiak városunkból a februárban megrendezendő hazai versenyükre is, melyre a sikeres rendezés érdekében ezúton is szponzorok jelentkezését várják.

A csapat tagjai: Borsós Kristóf, Derzsi Zoltán, Kari Csaba, Kari Sándor, Mayer András, Munkácsy Zoltán, Rácz Máté és Rácz Sándor

A kupa végeredménye:

1. LSTL Assassins (Berettyóújfalu)
2. Püspökladányi Pingvinek
3. Szarvas
4. Vásárhelyi Bikák
5. Vásárhelyi Tigrisek

You have no rights to post comments