artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mind a felnőtt, mind a junior csapat legyőzte az élmezőnyhöz tartozó Bőcs KSC csapatát.

FELNŐTT:

BMSE - Bőcs 26:19 (11:9)

Kabos Endre Sportcsarnok, 350 néző

BMSE: Tóth - BUCZI 5 (2), Szörnyi, BAK 2(2), Dandé 1, Varga 2, Kovács

Csere: TAHÓCZKI 5, Papp 3, PARDI 4, JAKAB 2, Ékes (kapus), PEKÁROVICS 1, Balibán, Nagy D. 1 (1), Mező (kapus)

Edző: Kucskár Imre

Hétméteresek: 6/5 illetve 2/2

Kiállítások: 10 perc illetve 12 perc

Kucskár Imre (BMSE): Egy kicsit nyögvenyelős mérkőzést sikerült jó csapatjátékkal megnyerni. Az első félidőben nem volt ritmusa a támadójátékunknak, viszont a jó védekezésre ezúttal építhettünk, csak sajnos többször is hibáztunk a lerohanásoknál. A második játékrész első gólját mi kaptuk, ám ezután egy tízperces nagyon jó szakasszal eldöntöttük a mérkőzést. Ekkor folyamatosan megleltük a réseket az ellenfél védőfalában. Ezután mindenkit pályára tudtam küldeni és ezt sokan jó játékkal hálálták meg. A jövő héten újabb nagyon fontos mérkőzés következik, szombaton Debrecenbe, a DEAC-hoz látogatunk.

Farkas Tibor (Bőcs KSC): A játékunkat és mérkőzés kimenetelét nagyban befolyásolta, hogy a csapatomból két alapemberem kiesett. Kardos Mátéra részleges bokaszalag szakadás miatt nem számíthattam, Rigó József pedig az első félidő elején szenvedett könyöksérülést és nem tudta tovább vállalni a játékot. Ettől függetlenül meg lett volna a lehetőségünk, hogy szorossá tegyük a meccset, ám ma este a BMSE jobban akarta a győzelmet és megérdemelten szerezte meg a két pontot. 

 

JUNIOR:

BMSE - Bőcs 36:32 (20:17)

Kabos Endre Sportcsarnok, 250 néző

BMSE: Cseh - BÁCSÓ 6, NAGY D.10 (4), DINÓK DÁNIEL 3, NAGY I. 5, ZALKODI 5, Rácz

Csere: SZŰCS 6, FEKETE, Csuha (kapus), PAPP 1, LÁSZLÓ (kapus), Zákány, Takács, Incze, Vezendi

Edző: Kucskár Imre

Hétméteresek: 4/4 illetve 4/4

Kiállítások: 6 perc illetve 2 perc

Kucskár Imre (BMSE): Nagyon nagy bravúrt vitt véghez a junior csapat az élmezőnyhöz tartozó bőcsiek legyőzésével, ezt névnapi ajándéknak tekintem a fiúktól. Ez volt az a mérkőzés amelyen minden egyes meglátásunk Tahóczki Balázs segítőmmel jól sült el, minden cserejátékos azonnal tovább tudta lökni a csapat szekerét. Ugyan villámgyorsan kaptunk két gólt, de egy káprázatos tíz perc után már öt góllal mi vezettünk, ezt az előnyt hellyel-közel sikerült is megőrizni a félidő végéig. A második játékrészben bennmaradtunk az öltözőben, de hiába vette vissza a vezetést az ellenfél, ezután a srácok rendezték a soraikat és hatalmas szívvel küzdve visszavették a vezetést. Ezt az előnyt már a mérkőzés végéig meg is őrizték.

Farkas Tibor (Bőcs KSC): A játékoskeretünk javarészt egyetemistákból és főiskolásokból áll, akik idő hiányában csak alkalmanként jutnak el a tréningeinkre. Amíg ilyen foghíjas lesz az edzéslátogatottság, addig a játékunk is ilyen kiszámíthatatlan lesz. Egyes meccseken kiválóan játszunk, máskor rendkívül rosszan, de ez a hullámzó teljesítmény a mérkőzések közben is megfigyelhető.

You have no rights to post comments