artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A második félidőben jó játékot és szép gólokat láthattak a szurkolók.

Mezei-Vill FC - Kiskunfélegyházi Mókusok 6-0 (1-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 50 néző

Játékvezetők: Takács István, Erdélyi Tamás, Szűcs László

 

Mezei-Vill FC: Deczki Vanda Kinga - Tóth Angelika, Füredi Andrea, Oláh Anikó, Farkas Éva

Csere: Pozsgai Melinda, Hóbel Tímea, Sallai Anita, Heidt Edina, Roza Viktória, Kóti Lilla, Putnóczki Petra

Edző: Elek Gergő

 

Kiskunfélegyházi Mókusok: Sándor Szilvia - Bagdi Csilla, Bezsenyi Anita, Pirót Terézia, Zsadányi Szilvia

Csere: Horváth Melinda, Bezsenyi Zsuzsanna, Csehi Evelin, Rátkai Orsolya, Suhajda Eszter

Edző: Osztopáni Mihály

Gólszerzők: Roza Viktória 2, Hóbel Tímea, Sallai Anita, Heidt Edina, Putnóczki Petra

 

 

 

Az első félidő meddő, hazai mezőnyfölényt hozott. A Mezeisek támadtak, támadgattak, a Mókusok jobbára védekeztek. Bár a lehetőség a hazaiak előtt többször is megvolt, a helyzetekből csak a játékrész lefújása előtti percben sikerült egyet gólra váltani, Róza Viktória egy kontra végén közelről talált a kiskunfélegyházi kapuba.

A második húsz percben felpörgött az iram, a játék is élvezetesebb lett, ráadásul az újabb gólokra sem kellett sokat várni. Előbb Hóbel Tímea pazar egyéni akció végén lőtt a hálóba, majd egy jobb oldali támadást követően Róza Viktória szerezte meg önmaga második, csapata harmadik gólját. Bár a kiskunfélegyházi csapat előtt többször is megvolt a lehetőség, hogy szépítsen, a 32. percben mégis a hazaiak vették be újra a vendégkaput, Sallai Anita révén. Az utolsó percekre elfáradtak a Mókusok és a narancsmezes vendéglátók végül két, ügyesen kigurigázott támadásból megszerzett találattal tetemessé tették a gólkülönbséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elek Gergő (MVFC): Ma minden rendbe volt, a lányok ezúttal határozott, önbizalommal duzzadó játékot nyújtottak. Jó volna, ha ebből a magabiztosságból a többi meccsre is jutna…  Most nincs hiányérzetem, bár, ha egy kicsivel is több szerencsénk van, akkor nem hat, hanem minimum tíz gólt rúgunk.

Osztopáni Mihály (Kiskunfélegyházi Mókusok): Remek meccset játszottunk, a gólkülönbséget viszont túlzottnak érzem, mert a pályán nem volt ekkora különbség a két csapat között. Az első félidőben egy kihagyott 3-1-es szituációból kontrázott le minket a Mezei, amiből az első góljukat szerezték. A második játékrészben nyíltabb játékot vállaltunk fel és mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak.

You have no rights to post comments