artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. december 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Magyaróvári sertésszelet bulgurral, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémes palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Hortobágyi húsos palacsinta

Heti "B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ

A Diószegi Kis István Református Általános Iskola történetének első gasztronómiai díjátadására került sor a TEREMTÉS hetének záró rendezvényén.

 

Az aranyfakanál vándordíj megszerzéséért kilenc bográcsban készültek a finomabbnál finomabb ételek: bio alapanyagokból összeállított slambuc, ízletes töltött káposzta, tarhonyás lecsó...stb., amely a szülők példaértékű összefogásával valósulhatott meg. A neves zsűri tagjai: Csorba György a Móló Panzió és a Bella Costa étterem vezetője, Kari Sándorné a Szivárvány Református Óvoda vezetője, Oláhné Szabó Magdolna az I.számú Kisvendéglő vezetője. Munkájukat igencsak megnehezítette az inyenc ételek értékelése, a díjat végül a 4. osztályos szülői közösség nagyon ízletes őzpörköltje nyerte.

Az egész héten át tartó programsorozat a teremtett világ védelme köré szerveződött. Különböző természetvédelmi totók, előadások, kézműves foglalkozások, versenyek színesítették az egész hetet. Iskolánkba látogatott a Református Szeretet Szolgálat lelkész igazgatója, Balogh Barnabás, aki bemutatta a szervezet sokrétű munkáját, bel-és külföldi áldozatkész tevékenységét.

Örömünkre szolgált, hogy az egész héten át tartó programsorozatunk alkalmával a diákok is megtanulhatták értékelni, tisztelni és védeni mindazt, amit Istentől kaptunk.