artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. október 25. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lencseleves

Csirkés tortilla tekercs hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tökleves

Sült tarja borsos burgonyával

Heti "B" menü:

Paradicsomleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ

A Szakmák Éjszakája program keretében, 2018. április 13-án a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum három intézményében színes programokkal várták az érdeklődőket. A rendezvény a Bessenyei Szakgimnázium rendvédelmis tanulói által szervezett flash-mobbal kezdődött.  KÉPGALÉRIA

Csapatunk az Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Arany János Gimnáziumában kezdte az estét. A programok mindenhol 18 órakor kezdődtek.

Az Arany János Gimnázium egészségügyi szakmacsoport diákjai és tanárai bemutatták az újraélesztés folyamatát, a mentőautók felszereltségét, az elsősegélynyújtás lépéseit, az egészséges táplálkozásról tartottak előadást és bemutatót, végül a csecsemőgondozásba is betekintést nyerhettek az érdeklődők.

A közgazdasági szakmacsoport diákjai és tanárai segítségével önarcképpel ellátott Arany-tallért készíthettek, megismerhették a bankjegyeken lévő biztonsági jeleket, pénzügyi játékokkal, keresztrejtvénnyel, párosító- és pénzügyi memóriajátékokkal tanulhattak a pénzügyekről a látogatók.

Szakmák Éjszakája 218 80Szakmák Éjszakája 218 82

A sport tagozat képviselői sporttal kapcsolatos teszteket állítottak össze,ezeket kellett megoldani , ügyességi versenyben lehetett részt venni és Nagy Csaba gyógymasszőr segítségével masszázs bemutatót tartottak az érdeklődőknek, vállalkozó szellemű önkénteseken. Az estét itt karaoke verseny és disco zárta. A zenét Bíró Levente szolgáltatta.

A Bessenyei György Szakközépiskolában a vendéglátó szakmacsoport alkoholmentes koktélokkal, sajtkóstolóval, és fűszerfelismerős játékkal várta a szülőket és gyerekeket. A pedagógia szakmacsoport lufikat hajtogatott és csillámtetkót készített.

Az informatika szakmacsoporttal számítógépet lehetett összerakni, LEGO robotot irányítani, és az iskolában barangolni számítógép segítségével. A rendvédelmi szakmacsoport önvédelmi bemutatóval színesítette az estét.

Szakmák Éjszakája 218 69Szakmák Éjszakája 218 76

Kovács Lázár volt az este sztárvendége, aki az előre meghirdetett tortaverseny nevezettjeit zsűrizte, egészséges smoothie-t készített és kóstoltatott a jelenlévőkkel. Nem volt könnyű dolga, nagyon sok nevezés érkezett, külön hűtőkocsit kellett bérelni a süteményeknek. Az estét tombolahúzás zárta.

Az Eötvös József Szakközépiskolában a látogatók téglákkal kijelölt pályán terelhettek pingpong labdát vakolólapáttal, dögcédulát készíthettek és megismerhették, hogyan lehet krumpli és kóla segítségével áramot termelni. Az Eötvösben az esti hangulatról és zenéről Nagy Krisztián és Birinyi Zoltán gondoskodott.

Mindhárom iskolában remek volt a hangulat és a programok is. Külön köszönet illeti a szervezőket, tanárokat és diákokat egyaránt, a színvonalas rendezvényekért, melyeket rengeteg előkészítő munka előzött meg.

Fotók: Balázs-Balogh Attila és Nagy Sándor-berettyohir.hu

Flash-mob videó: https://www.facebook.com/beskoszakgimi/videos/1927247887348762