artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Nagyon kiemelkedő versenyeredményeket értek el a nyolcadikos tanulóink német nyelvből.

  1. Nagy Fanni, a Tóth Árpád Gimnázium által meghirdetett versenyen 2. lett, és ezzel szóbeli felvételi mentességet kapott a továbbtanulási eljárás során.
  2. Szintén Debrecenben, szövegértési versenyen mérhették össze tanulóink tudásukat a megyéből jelentkezett nyolcadikosokkal. A Vörösmarty Általános Iskola által rendezett versenyen Pintye Dóra 1, Karancsi Boglárka 2., Képes Ákos 5. helyezett lett.
  3. Egerben is megmérették magukat tanulóink. Ez a verseny az egész Tiszántúli és Észak-Alföldi Régiót érintette. A bizottság külön kiemelte diákjainkat, akik a többi versenyző közül kiemelkedően magas pontszámokkal érték el a következő helyezéseket: Pintye Dóra 1., Nagy Fanni 3., Karancsi Boglárka 4. lett.
  4. A Berettyóújfalui Arany János Gimnázium is hirdetett ünnepváró, játékos német versenyt, ahol a következő helyezések születtek: Nagy Fanni, Áchim Fanni 5., Krucsó Zsófia, Frank Mirjam, Jenei Annabella 4., és Képes Ákos, Szabó Nikolett, Karancsi Boglárka 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratulálunk nagyszerű diákjainknak!

Köszönjük az Arany János Gimnázium német munkaközösségének a versenyszervezést és a szíves vendéglátást!

A szülők segítő hozzáállását is szeretnénk kiemelni és megköszönni.

Sikeres diákjainknak kívánunk további sok sikert nyelvtanulásuk során!

a Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola német munkaközössége

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments