artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. december 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Magyaróvári sertésszelet bulgurral, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémes palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Hortobágyi húsos palacsinta

Heti "B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ

Kőrösiné Benedek Piroska a Mezősasi Tagóvoda vezetőjének beszámolóját olvashatják.

2012. május 18.-án pénteken 17 órakor kezdődött a tornateremben az ünnepség. Nálunk évek óta hagyomány, hogy összevontan tartjuk az anyák napi köszöntőt, az évzárót és a nagycsoportosok búcsúzóját.
A gyermekeknek az év minden napja örömteli, ha édesanyjával töltheti szeretetben. Az óvodások ilyenkor izgatottan tanulják a verseket, énekelnek dalokat. Ők így tudják kifejezni, mennyire szeretik az anyukájukat. 
 
„ Anyák napján Téged
Virággal köszöntlek.
Csak annyit mondok:
Anyukám szeretlek.”
 
Ez a szeretet őszintén, tiszta gyermeki szívükből jön.
Ünnepi műsorunk az évzáróval folytatódott; versekkel, dalokkal, mondókákkal örvendeztették meg szüleiket a kisebbek. A nagyobbak Zelk Zoltán: A három nyúl című meséjét adták elő, majd körjátékokat játszottak. Végül a négy iskolába készülő nagycsoportos (Beri Pál Krisztofer, Kovács Levente, Tapaszi Benjámin Imre és Varga Brigitta) bújt át a hatoson óvodás éveit hátrahagyva és búcsúzott el óvó nénitől, óvodásoktól és a dajka néniktől. Gyermekeink műsorát kedves vendégeink nézték meg Berettyóújfaluból a Hunyadi Mátyás Tagiskolából: Erősné Árgyelán Ildikó elsős tanító néni, Oroszné Tutor Erzsébet alsós munkaközösség vezető és Nagy Andrea magyar-történelem szakos tanárnő. A Nevelési Tanácsadó szakembereit Karácsony Imréné gyógypedagógust és Váradi Ildikó logopédust már kedves ismerősként nagy szeretettel köszönthettük a közönségünk soraiban hisz Ők is sokat foglalkoztak gyermekeinkkel egész évben. Tarr Sándorné képviselő asszony, a kultúrális bizottság vezetője is érdeklődően figyelte műsorunkat. A Román Nemzetiségi Önkormányzat elnöke Juhász Péter és Hajdúné Csóka Judit képviselő asszony megtisztelték ünnepségünket jelenlétükkel és ajándékkal kedveskedtek a búcsúzó gyerekeknek. Reméljük, hogy majd az iskolában is ügyesek lesznek gyermekeink és örömmel mesélnek elsős élményeikről. Sok sikert kívánunk Nekik!