artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A 2015/2016-os tanév centenáriumi év a Berettyóújfalui József Attila Általános Iskolában, ezért itt került sor a tankerületi szintű tanévnyitó ünnepségre. 

 

 

 

Ünnepi beszédet mondott Muraközi István Berettyóújfalu Város polgármestere, a Bihari Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulásának elnöke, valamint Kurtán Mónika a Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola intézményvezetője. A rendezvényen részt vett dr. Nagy Csaba a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Berettyóújfalui Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese a települések polgármesterei, képviselői, az intézmények és társintézmények vezetői, pedagógusok.

 

 

 

 

 

 

 

 

A tankerület 10 intézményében 18 településen 3225 fő általános iskolában, 462 fő művészetoktatási intézményben, összesen 3687 tanuló kezdi meg a tanévet. A tankerület intézményi dolgozóinak száma 431 fő.

A tankerületben a tanulók 77,8%-a, Berettyóújfaluban a tanulók 67%-a részesül ingyenes tankönyvellátásban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a tanévben a KLIK Berettyóújfalui Tankerületében 4 intézményben új iskolavezető kapott megbízást:

  • Berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Bihari Alapfokú Művészeti Iskola: Erdei Barnabás
  • Csökmői Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola: Tóthné Almási Zsuzsanna
  • Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola: Szabóné dr. Végh Annamária
  • Berekböszörményi Kossuth Lajos Általános Iskola:Pásztor Károlyné

Az elmúlt 3 évben megrendezésre került a Napközi Erzsébet tábor a tankerületben, mely a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány támogatásával valósult meg.

2015-ben hat településen (Berettyóújfalu, Komádi, Szentpéterszeg,Gáborján, Furta, Bakonszeg) táborozhatott összesen 750 fő.

Tavalyi évben indult mérés-értékelési rendszer a Berettyóújfalui tankerületben, amely mára már minta értékű modellé vált, több tankerület is átvette, köztük a Debreceni Tankerület is. A rendszer kiépítésének a célja a tanulók egyénre szabott fejlesztése, illetve írás, szövegértés és matematikai képességek fejlesztése új pedagógiai módszerekkel

Jó a kapcsolat a települési önkormányzatokkal, hiszen az önkormányzatok az iskolaépületek tulajdonosai, A KLIK pedig fenntartó és a legtöbb esetben működtető.

You have no rights to post comments