artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

BOLDOG KARÁCSONYT!

Lakatos Marcell
7 éves
Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola Berettyóújfalu

2022. december 7. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell tejszínes gombás pennével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (650 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az iskola vezetősége 13 plusz 1 pontban fogalmazta meg azt, hogy miért érdemes őket választani.

1. Szeretjük a gyereket!

Valljuk, hogy az oktatás nem szolgáltatás, hanem közszolgálat, ahol az iskola feladata szeretetteljes, gondoskodó légkörben a tanulók, személyiségének kibontakoztatása sokoldalú fejlesztése. Az iskola a gyerekért van, értük, velük élni és dolgozni, a pedagógus életre szól feladata.  

2. Tudást átadni, naprakész tudással lehet!
 
Tudjuk, hogy a gyorsan változó társadalom és ismeretanyag olyan korszerű tanítási – tanulási módszerek, alkalmazását igényli, amelyek a pedagógustól magas szintű, naprakész tudást, szakmai felkészültséget követelnek meg, amelyet folyamatos képzéssel önképzéssel valósítunk meg.
 
3. Minden gyerekünk egy – egy egyéniség, mindegyikük más!
 
A másságot elismerni, és tisztelni, az egyén fejlettségi szintjéhez igazodó tanulási tempót, egyéni bánásmódot alkalmazni pedagógusaink mindennapi gyakorlata és feladata.
 
4. Korszerű ismeretszerzés, korszerű eszközökkel!
 
Kívül, belül felújított, kibővített, akadálymentesített iskolaépületünkben informatika terem, nyelvi labor, digitális táblákkal, internet elérhetőséggel felszerelt tantermeink, szolgálják a korszerű tudásátadást 
 
5. A környezet nevel, ezért alakítjuk, szépítjük azt közösen.
 
Környezetünk, egészségünk védelméről nem beszélni kell, hanem tenni érte! Az iskolai környezetvédelmi munkacsoport éves programja biztosítja a gyakorlás lehetőségét tanulóink számára 
 
6. Emelt szintű képzés testnevelés és matematika tantárgyakból.
 
A testnevelés alapozó tantárgyként sikeresen segíti a tanulók testi fejlődését, sportolói életének megalapozását, fizikai és szellemi teljesítőképességének fejlődését. A matematika emelt szintű tanulása a logikus gondolkodás kiemelt fejlesztésével alapozó jelleggel jótékonyan hat más tantárgyak hatékonyabb elsajátítására.
 
7. Az iskola akkor kerek, ha a gyermek tanórán kívül is az iskola gyermeke. 
 
Ezért sokszínű tanórán kívüli délutáni sportolási és kulturális lehetőségeket kínálunk részben a művészeti iskolákkal karöltve tanulóink számára. Labdarúgás, kézilabda, atlétika, aerobic, rajz, kerámia foglalkozások várják délutánonként tanulóinkat.
 
8. Minden gyermek tehetséges lehet valamiben, hozzuk ki belőle.
 
A több területen – sport, matematika, idegen nyelv, drámapedagógia - végzett egyéni és kiscsoportos tehetséggondozás és versenyeztetés kiemelt és eredményes  területe iskolánknak, amelyet az Akkreditált Kiváló Tehetségpont cím is bizonyít. 
 
9. Az iskolán belüli közösségi élet szervezése kiemelt iskolai feladat.
 
Számos iskolai szintű rendezvény – Adventi hét, Iskolai karácsony, Rákóczi hét, Természeti és egészségvédő hónap, Iskolai farsang, Rákóczi bál, DÖK nap, Hulladék és hasznos anyag gyűjtő akciók segítik, hogy tanulóink közösségben, a közösségi életformát és értékrendeket elsajátítva éljenek.  
 
10. Bázisiskola vagyunk, több területen megfelelő tudással és tapasztalattal felvértezve.
 
Az élet több területén – KRESZ (biztonságos közlekedésre nevelés), Vöröskereszt (elsősegélynyújtás) Diáksport (diákolimpiai versenyek rendezése) Tehetségpont (kistérségi tehetséggondozó programok) bázisiskolaként segítjük a Berettyóújfalui kistérség oktató – nevelő munkáját. Az itt szerzett tudást és tapasztalatot folyamatosan építjük be mindennapi pedagógiai munkánkba.
 
11. A múlt tisztelete és ápolása a jövő záloga.
 
A hagyományőrzés iskolánkban a népmesemondás, a népdaléneklés, a különböző alkalmakhoz kötődő szavalóversenyek művelésében ölt testet, az osztályokban való megrendezéstől egészen a megyei és országos szintű versenyeken való eredményes szereplésekkel bezárólag.
 
12. Segítünk a szociálisan nehéz helyzetben lévő, gondoskodásra szoruló tanulóknak.
 
Folyamatosan pályázunk sikeresen az Integrált Pedagógiai Rendszer programjában, az Út a középiskolába programban, pályázati partnerség keretében kiscsoportos mentálhigiénés, kompetencia fejlesztő, egyéni fejlesztő, felzárkóztató foglalkozásokat tartunk tanulóinknak.
 
13. Segíts magadon és más is megsegít.
 
Folyamatos tevékenysége iskolánknak a pályázatírás, a pályázat lebonyolítás, együttműködés partnerként különböző pályázatokban, melyek segítségével plusz forrásokhoz, támogatásokhoz, tevékenységekhez, lehetőségekhez tudjuk juttatni tanulóinkat.
 
13+1
 
Tekintse meg  , ahol a fent sorolt erősségeinkről képes beszámolót is kaphat.

You have no rights to post comments