artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. december 7. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejfölös zöldbableves

Búbos csirkemell karika burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Meggymártás pirított darával, párolt szelettel

Heti "B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ

Mozgalmas az élet a Hunyadiban. Alig ért véget a hulladékgyűjtés, máris szervezni, rendezni kezdtük az őszi családi napot. Lelkesedésben nem volt hiány és mindenki bízott a jó időben, ami napsütéssel meg is érkezett. - Erősné Árgyelán Ildikó beszámolója

Ebéd után a szülők, nagyszülők, családtagok meg is érkeztek a Hunyadi Mátyás Tagiskolába. Vidám, jó hangulatban kezdődött a délután szőlőpréseléssel, mustivással. A legkisebbek a bolhapiacon izgatottan és lelkesen csereberéltek. Az arcfestőknél hosszú sorok kígyóztak órákon át, kicsik és nagyok türelmesen várták a virág és pillangó motívumokat. A legnépszerűbb mintákért – hogy kedvenceikké változzanak – a legvégsőkig képesek voltak várakozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyerekek és felnőttek egyforma lelkesedéssel rajzolták tele a sportpálya aszfaltját hatalmas szőlőfürtökkel, őszi gyümölcsökkel. A mozgásra vágyók focizhattak, zsámolylabdázhattak és játszhattak. Az édesszájúak rohamát jól bírta a folyamatosan nyitva álló büfé. Mindeközben a szabadtéri „konyhán” vígan főtt a slambuc. A szakács profizmusát dicséri, hogy az utolsó falatig elfogyott minden. A délutáni folyamatos zsongást, játékot, nevelést, mustivást, eszem-iszomot egy még izgalmasabb program, a tombolasorsolás zárta. Mindenki feszülten figyelte a kihúzott számokat, hátha ő nyeri meg a következő szép, hasznos és értékes nyeremény egyikét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönet a szülői felajánlásokért, a részvételért, a segítségért. Így sikerülhetett ez a délután mindenki számára emlékezetessé és kellemessé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erősné Árgyelán Ildikó
a Corvinák Alapítvány elnöke